Rendezvény

Orfeum Vándorszínpad: Anyák Napi Operett Nagykoncert

2017. május 7., vasárnap 19:00

Leírás:

Világsztárok az IH Rendezvényközpontban az Orfeum Vándorszínpad Anyák napi Operett Nagykoncertjén 2017. május 7-én, Szegeden!

 

A grandiózus előadáson ott lesz Kállay Bori színésznő, érdemes művész; az Interoperett alapító tagja, aki csodálatos hangjával és rendkívül elegáns megjelenésével mindig sikert arat. A világhírű operaénekes, Berkes János, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, érdemes művész is erősíti a világsztár előadók sorát.
A tehetségek közül kiemelkedik Szász Kati az Orfeum Vándorszínpad primadonnája és Birinyi Mónika az Orfeum Vándorszínpad szubrettje, valamint Bálint Csaba, aki magával ragadó tenorjával, vitathatatlan átéléssel kompenzál a női nemnek. Ö az, aki nemcsak aktív szereplője, hanem egyben az Orfeum Vándorszínpad megálmodója, 2008 óta alapítója a hazánkban és külföldön is méltán elismert társulatnak.


A világot járt, szemkápráztató jelmezekkel, a Pesti Vigadót idéző fényűző díszletek előtt,- ahol rózsák és orchideák özöne ékesíti a színpadot-, a hagyományos operett világa elevenedik meg Szegeden.


A virágtengerbe borult színpadon felcsendülő ismert melódiák, többek között a Csárdáskirálynő, a Mágnás Miska, a Marica grófnő, a Csókos Asszony és a Mária főhadnagy klasszikus dalai dudorászása közben a muzsika gyógyító ereje hatja át majd a nézőteret, ahol a zenekar temperamentumos, fülbemászó zenéje világhírű zenészek előadásában szólal meg - többek között itt lesz Lisztes Jenő világhírű cimbalomművész is. Koncertmester: Velősy Márta. A fergeteges tánckar, az andalító, szerelmes duettek; a csodaszép szólók mellett igazi magyar mulatással a mindennapok gondját feledtető estre invitálja közönségét a társulat.

 


Két órán át vidám hangulatot, igényes kikapcsolódást ígér tehát az operett szerelmeseinek május 7-én 19 órakor az Orfeum Vándorszínpad műsora az IH Rendezvényközpont színpadán, gálaműsor keretében 2 felvonásban, mindössze 20 perces szünettel.

 

 

Jegyár:

1-15. sor: 4900 Ft,
16-26. sor: 3900 Ft.

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban(1-7.,13.,16-18.21-22.sor), a Belvárosi Moziban(10-12.,25-26.sor) és a www.ticketportal.hu weboldalon(8-9.,14-15.,19-20.,23.sor).

Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya.