Rendezvény

X. Szeged Szépe Szépségkirálynő-választás – Jubileumi Gálaest

2017. december 9., szombat 19:00

Leírás:

X. Szeged Szépe Szépségkirálynő-választás

10 éves jubileumi esemény!!!

 

2017. december 9-én 19:00-tól kerül megrendezésre a X. Szeged Szépe szépségkirálynő-választás gálaestje az IH Rendezvényközpontban.

 

A rendezvényen egy fantasztikus táncos show keretein belül mutatkoznak be a Szeged Szépe döntős lányok 22-en. A műsorban a Dolce Dance Tánciskola és Pálinkó Lujza Tánciskola táncprodukcióit, a MY77, Kathia Dobo divatbemutatóit láthatja majd a közönség. Megtudhatjuk, hogy ki nyeri el a 2017-es Szeged Szépe címet, a jubileumi est végén kinek a fejére kerül majd a Szeged Szépe korona. A királynőjelöltek elegáns ruháiról a szegedi Kazinczy Szalon gondoskodik majd.

 

Támogasd Te is részvételeddel a mellrák elleni küzdelmet

 

Az est folyamán fellép a TV2 „Ének Iskolája” és a „Sztárban sztár +1 kicsi” műsorából ismert, számos nemzetközi énekversenyt megnyert Tabatabai Nejad Flóra énekes, mellette az X-faktorból megismert és Dunakanyar Hangja országos énekverseny első helyezettje, Ancsányi Ivett, továbbá Matuska Tímea fog énekelni a közöségnek.

 

MY77 FASHION SHOW a My77 modellekkel

 

A zsűriben közismert, szakmájukban elismert és társadalmilag hiteles személyeket látunk vendégül. A hölgyeket minden zsűriző saját meglátása alapján, azonos szempontok figyelembevételével fog pontozni, mint minden évben, 100%-osan tiszta versenyben kerülnek megmérettetésre a lányok.

 

A zsűriben helyet foglal:

 

Kulcsár Edina – Miss World Hungary 2014 Szépségkirálynő, a Miss World 2014-es Világverseny I. Udvarhölgye, az Education Kulcsár alapítója;

 

Pálinkó Lujza – versenytáncos, 20-szoros magyar bajnok, a Magyar Táncsport Szakszövetség pontozóbírója, az RTL Klub Szombat Esti Láz című mindhárom műsorában zsűrizett és saját névvel tánciskolát is alapított 2002-ben;

 

Győrfi Pál – az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR igazgatója;

 

Hódi Pamela – modell, a MY77 reklámarca;

 

mellettük a rendezvény és mellrák elleni küzdelem támogatói.

 

Műsorvezető:

Berki Krisztián

Varga Petra

 

A rendezvényt követően HIVATALOS AFTERPARTY a Retro Klub-ban, ahova a Szeged Szépe karszalaggal éjfélig a belépés díjtalan.

 

Mindenkit várunk sok szeretettel, a rendezvény bevételét a mellrák elleni küzdelemre fordítjuk

 

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1955091784732056/

 

 

Jegyár:

elővételben: 2.000 Ft.
a rendezvény napján: 2.500 Ft.

VIP belépő: 3.000 Ft. /Színpad & kifutó előtti területen, kizárólag elővételben, korlátozott darabszámban/

VIP-asztal /10 fő/ elővételben: 30.000 Ft

Jegyértékesítés: +36-30-299-6633