Rendezvény

dr. Herczog Mária családszociológus, gyermekvédelmi szakértő: Ki védi meg gyermekeinket?

2018. március 12., hétfő 18:00

Leírás:

Magyarország talán legismertebb és elismertebb családszociológusa, gyermekvédelmi szakembere, a nemzetközi viszonylatban is szaktekintélynek számító dr. Herczog Mária márciusban a Pedagógiai esték vendége!

 Előadásának címe: Ki védi meg gyermekeinket?

A gyerekek védelmének legjobb eszköze a család megerősítése, a helyi, univerzális, célzott és szükség szerit speciális ellátások biztosítása - tartja Herczog Mária. A magas minőségű egészségügyi, oktatási és szociális szolgáltatások nemcsak a megelőzés és a korai beavatkozás sikerességét jelentik az érintett gyerekek és családjaik számára, de jelentős megtérülést jelentenek a közösség, a társadalom számára is.
Herczog Mária hatalmas szaktekintély - szakmai névjegye nagyon hosszú lenne, ha mindent fel akarnánk sorolni gazdag pályafutásából.
Könyörtelenül tisztán, világosan fogalmaz, remek előadó!
Előadása kötelező program minden olyan szakember számára, aki gyerekekkel és családokkal foglalkozik!
Herczog Mária közgazdász, családszociológus, gyermekvédelmi szakértő jelenleg az Eszterházy Károly Főiskola egyetemi docense, de olyan nagy nemzetközi szervezeteknek is dolgozik, mint a WHO, a UNICEF vagy az Európa Tanács. A Család, Gyermek, Ifjúság Egyesület elnöke, az ENSZ Gyermekjogi Bizottságának tagja, az Eurochild brüsszeli központú, a gyerekek és fiatalok életminőségének javulásáért dolgozó, európai szervezeteket tömörítő szervezet elnöke.

 

 

Jegyek kaphatók itt.

 

Jegyár:

1400 Ft (SZTE-kártyával, pedagógus- és diákigazolvánnyal), 1900 Ft

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és a fenti linken^^.

Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!

Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya,OTP, K&H, MKB SZÉP kártya, Ticket Culture&Sport utalvány, Ticket Compliments utalvány, Ticket Compliments Top Premium utalvány.