Rendezvény

Simon Stephens: Heisenberg

2018. április 11., szerda 19:00

Leírás:


Szereplők: Benedek Miklós, Ullmann Mónika

  • Írta: Simon Stephens
  • Fordította:  Zöldi Gergely
  • Díszlet-jelmez: Cziegler Balázs
  • Rendező munkatársa: Szakács Zsuzsa
  • Rendező: Szabó Máté
  • Producer: Orlai Tibor

Egy zsúfolt pályaudvaron egy nő megpillant egy idős férfit, és hirtelen ötlettől vezérelve a nyakába csókol. Alex, a hetvenes hentes és Georgie, a negyvenes pincérnő beszélgetni kezd. Lassan, minden logika és társadalmi konvenció ellenére rájönnek: nekik dolguk van egymással. A találkozás alapjaiban forgatja fel az életüket, és végül nagy utazásra is vállalkoznak, hogy utolérjék életük elmulasztott lehetőségeit...

A cím Werner Heisenberg német fizikusra, a határozatlansági reláció elvének kidolgozójára utal. Az elv értelmében bizonyos fizikai mennyiségek csak bizonyos határig ismerhetők meg egyszerre és pontosan. Vagyis minél pontosabb értéke van az egyiknek, annál pontatlanabb a másiknak.

A brit szerző a legizgalmasabb kortárs színházi alkotók közé tartozik. Két műve, a Harper Regan és A kutya különös esete az éjszakában magyar színpadokon is bemutatkozott.


(fotó: Takács Attila)

szinhaz.org/interju/2018/01/20/interju-ullmann-monikaval-2/
szinhaz.org/csak-szinhaz/csak-szinhaz-budapest/2018/01/04/heisenberg-hatszin-teatrumban/

 Jegyek kaphatók itt.

Jegyár:

elővételben: 3500 Ft, az előadás napján: 3800 Ft.

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és a www.ticketportal.hu weboldalon.

Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya,OTP, K&H, MKB SZÉP kártya, Ticket Culture&Sport utalvány, Ticket Compliments utalvány, Ticket Compliments Top Premium utalvány.