Rendezvény

dr. Almási Kitti: Az önbizalom Boncz Géza terem és IH Café

2018. május 15., kedd 18:00

Leírás:

A NAGY ÉRDEKLŐDÉSRE VALÓ TEKINTETTEL AZ IH CAFÉ-BAN KIVETÍTJÜK AZ EMELETI ELŐADÁST! ERRE KÜLÖN VÁLTHATÓK JEGYEK!

 

Dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológust talán nem szükséges sokak számára bemutatni: több könyv szerzője és társszerzője, tudományos és ismeretterjesztő előadásokat tart, a televízióban és lapok hasábjain segít az embereknek eligazodni a lélek útvesztőiben.

Dr. Almási Kitti most visszatér Szegedre - most első ízben a Pedagógiai esték sorozat berkein belül -, hogy újabb nagyszerű előadással segítsen bennünket a lélekápolásban és építésben.
"A kudarcok egyik legfőbb oka az önbizalomhiány. S ez nem egyszerűen azért van, mert a családban keveset dicsérik a gyermeket, és sokkal gyakoribb, hogy a hibáira hívják fel a figyelmet. Még aki otthon elég önbizalmat kap is, amikor kikerül ebbe a kemény világba, ahol sajnos az emberek – tisztelet a kivételnek – nem azon vannak, hogy felemeljék, segítsék egymást, hanem azon, hogy a másik letaposása árán jussanak előre, annak az otthonról hozott kevés kis önbizalma is szertefoszlik."

Fontos, mindannyiunkat érintő probléma - nagyszerű előadó!

 

Jegyár:

Boncz Géza terem:

MINDEN JEGY ELKELT!!!

IH Café kivetítés (vászon mérete 180X180cm)

A belépődíj egységesen 1500 Ft.

Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya,OTP, K&H, MKB SZÉP kártya, Ticket Culture&Sport utalvány, Ticket Compliments utalvány, Ticket Compliments Top Premium utalvány.