Rendezvény

Santana Tribute Band - MILAGRO koncert - IH Café / Vendéglátó az Alkalmi Járat zenekar

2018. szeptember 22., szombat 19:00

Leírás:

 

Carlos Santana zenéjét milliók szeretik világszerte. A latin ritmusok, a dallamok, a napfény, ami zenéjéből árad, hatással van szinte mindenkire. Először csak a lábak indulnak el, a kezek, majd a fej mozdul meg, végül az egész test táncol. A dalok a stúdióban tökéletesen szólnak, viszont a koncerten élnek igazán. A pillanat szabadsága, kreativitása teljesen áthatja koncertjeit, mert mindig azt játssza, ami az adott pillanatban benne van, és ez maga a csoda.

Ezzel a szemlélettel alakították meg a MILAGRO-t.

A repertoárukat úgy állították össze, hogy alkalmasak fellépni bármilyen rendezvényen.

Koncertjeiken megszólalnak Carlos Santana legismertebb dalai (Europa, Samba Pa Ti, Black magic woman), de helyet kapnak frissebb szerzeményei is (Corason Espinada, Into the night, Smooth), a kubai ritmusoktól a rockig számos stílust megszólaltatnak stílusosan, hitelesen.

A kellően populáris, de emellett dallamos, igényes hangszerelésű dalokat nem csak eljátsszák, hanem egy valódi Santana koncertet varázsolnak a színpadra, annak minden kellékével együtt.

 

Vendéglátó az Alkalmi Járat zenekar

Gyuricza Sándor szegedi zenész nagyszerű ötletéből évek óta működik egy szabad zenei társulás.

A baráti kör részben a résztvevők saját zenei ambícióinak továbbfejlesztésére, részben alakalmi produkció létrehozására jön össze. Zeneileg a klasszikus, a rock, a reggie, a funky és a blues zene igényes darabjainak feldolgozásaiból áll össze, az aktuális műsor.

Ezen az estén elsősorban a vendéglátói szerep miatt 60 perces új műsorral jelentkezik a csapat.

A tavalyi nagy sikerű, On The Wall,(Pink Floyd Tribute) vendégjátéka után, most egy igazi latinos Fiesta hangulatot teremtő csapatot lát vendégül, a MILAGRO /Santana Tribute/ együttest.

 

A járat személyzete:

D. Nagy Ági. Gyuris Vivien, Raffai Évi /a három Grácia/ ének

Csallner Andris / gitárok

Gyuricza Sándor / gitárok, gitárszintetizátor

Haraszti Ádám / bassman

Hrabovszky Tamás / ének, szájharmonika

Szabados Tóth Bálint / billentyűs hangszer

Tóth István / ütőhangszerek

 

Jegyár:

elővételben 1500 Ft, a koncert napján 1800 Ft.

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a JEGYÉRTÉKESÍTÉS menüpontban ^^.

Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya,OTP, K&H, MKB SZÉP kártya, Ticket Culture&Sport utalvány, Ticket Compliments utalvány, Ticket Compliments Top Premium utalvány.