Rendezvény

Szüreti Operett Gála Fonyó Barbarával, Berkes Jánossal és Teremi Trixivel

2018. október 7., vasárnap 19:00

Leírás:

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel 2018. október 7-én Fergeteges szüreti operett gálával ismét Szegedre érkezik az Orfeum Vándorszínpad.
Igényes show műsor, látványos jelmezek, forró hangulat, lendületes tánckarral fűszerezve!

A Társulat vezetője, Bálint Csaba elmondta, akik szeretik az operett világát, azok számára ezúttal is maradandó élményt igyekeznek kínálni, de akik csak most ismerkednek a műfajjal, keresztmetszetet kapnak a jellegzetesen magyar zenés színpadi világból.

- Úgy érzem , bátran állíthatjuk, hogy a társulat komoly űrt töltött be az elmúlt évek során az igényes, profi produkcióra éhező közönség számára- mondta Bálint Csaba.

A népszerű sztárok közül fellép Szegeden a Jászai Mari-díjas operettprimadonna, színésznő, énekesnő, érdemes művész Kalocsai Zsuzsa, kinek partnereként hallható lesz Berkes János operaénekes, érdemes művész is.

A Publikum láthatja Birinyi Mónikát, az Orfeum Vándorszínpad szubrettjét is - folytatta a vezető, aki maga tenor hangjával szerez majd emlékezetes perceket közönségének.

Bálint Csaba hitt abban, hogy a 21. században is, igény van korosztálytól függetlenül a minőségi hangulatos, show elemekkel megújult operettre. Igaza lett! Sikert siker követett, így mára 12 énekese, 10 fős tánckara, szimfonikus zenekara és cigányzenekara is van a produkciónak.

Repertoárjukban nem csak operett, hanem opera, musical, sanzon-kuplé valamint közkedvelt és ismert magyar nótákból álló műsor szerepel.

Társulatához az évek során olyan népszerű előadók csatlakoztak, akik abszolút közönség kedvencek, mint például Oszvald Marika, Pitti Katalin, Kalocsai Zsuzsa,Teremi Trixi, Kállay Bori, Berkes János operaénekes, Lukács Anita, Kékkovács Mara, az Operettszínház művészei és a sort folytathatnánk.

 

 

 

Jegyár:

elővételben szeptember 9-ig:
1-15.sor: 3700 Ft,
16-26. sor: 3200 Ft.

Szeptember 10-től:
1-15.sor: 4500 Ft,
16-26. sor: 4000 Ft.

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és a Ticketportal országos hálózatán.

Fizetési lehetőségek: készpénz/bannkártya.