Rendezvény

Probléma-szerviz: kezeld kapcsolataidat és félelmeidet!

2018. június 28., csütörtök 17:30

Leírás:

Van egy módszer, ami segít megérteni az embertársaidat, és ezáltal jobbá teheted a velük való kapcsolatodat! De ugyanez igaz önmagadra is… 
Az úgynevezett Enneagram rendszere 9 különböző személyiségtípust határoz meg. Ha kíváncsi vagy, hogy Te melyikbe tartozol, akkor tarts Velünk! Ha esetleg már tudod, akkor most kiderítheted, hogy hogyan kezeld a félelmeidet.
Előadók:
Nagy Gabriella és Nagyernyei K. Gyula:
15 éve élünk boldog párkapcsolatban és három gyönyörű gyermek büszke szülei vagyunk. Abban a szerencsében van részünk, hogy együtt építhetjük közös vállalkozásunkat.
Több, mint egy évtizede foglalkozunk személyiségjegyek kutatásával, kialakulásával és vizsgálatával. E témakörben könyvet is írtunk Harmonikus Emberi Kapcsolatok címmel, ami eddig több, mint 3000 példányban fogyott el 2017. áprilisi megjelenése óta. 
Tréningeket tartunk nem csak Magyarországon, hanem Svájcban, Németországban, Angliában, Ausztriában, Szlovákiában (Felvidéken) és Székelyföldön is
Az elmúlt években több ezer ember járt nálunk nyílt vagy céges tréningen, egyéni konzultáción vagy előadáson.
Tesszük mindezt azért, mert hisszük, hogy az ön- és emberismeret megkönnyíti az emberek életét, munkáját és legfőképp az emberi kapcsolatait.


Dátum: 2018. június 28. 17,30 óra
Időtartam 2 x 1,5 óra

Jelentkezni itt lehet: http://t.emberikapcsolatok.hu/orszagjaro vagy személyesen egyeztetéssel és további információ: Lélekolvasó Terápiás Műhely - Ábrahám Adrienn 06-20-454-8807

Jegyár:

2000 Ft.

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a JEGYÉRTÉKESÍTÉS menüpontban ^^,
illetve jelentkezni itt is lehet: http://t.emberikapcsolatok.hu/orszagjaro vagy személyesen egyeztetéssel és további információ:
Lélekolvasó Terápiás Műhely - Ábrahám Adrienn 06-20-454-8807