Rendezvény

Böjte Csaba: A szabadság rabságában MINDEN JEGY ELKELT!

2018. szeptember 17., hétfő 18:00

Leírás:

Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója ismét Szegeden!

Csaba testvér azt mondja, az igazi szabadság nem a kötöttségektől való elszakadás, hanem hogy nap mint nap szabadon dönthetünk a szeretet mellett. "A szabadság nem azt jelenti, hogy bármit megtehetünk, és hagyjuk, hogy szenvedélyeink uralkodjanak rajtunk, választás nélkül sodródva egyik élményből a másikba, az idők divatját követve örökké serdülőkorúnak maradva az életben. A szabadság nem azt jelenti, hogy kidobunk mindent az ablakon, ami nem tetszik. Azért kaptuk a szabadságot, hogy jó és végleges döntéseket tudjunk hozni az életben." (Ferenc pápa)
A gyártó minden géphez köteles használati utasítást adni. Az élet teremtője sem tett másként - a tízparancsolat, a szeretetparancsolat használati utasítás a boldog élethez."

Csaba testvérként szólítják és ismerik őt a legtöbben, köztük azok a dévai és erdélyi árva gyerekek, akiket Böjte Csaba és az alapítvány munkatársai szó szerint az éhhaláltól megmentve karoltak fel. Biztosítják számukra azokat az alapvető feltételeket, amelyek nélkülözhetetlenek az élethez: ételt, ruhát, lakhatást, és legfőképpen: szeretetet.

Hosszú évek kitartó munkája után Csaba testvér híre hozzánk is eljutott: hazai és európai meghívásokat, előadásokat, díjakat és kitüntéseket követően Böjte Csaba ismertsége és elismertsége folyamatosan nőtt. Talán ennek is, valamint napról napra gyarapodó támogatóiknak köszönhetően mára sokszorosára nőtt azok száma, akiken segíteni tudnak, s akik számára a fentieken túl új esélyt adnak: részükre oktatást biztosítanak, kirándulásokat és táborokat szerveznek.

Sokan vannak közel s távol, akik fejet hajtanak Böjte Csaba személye és missziója előtt. Hittel, szeretettel és nagy-nagy erővel megáldott ember Csaba testvér, aki szeptember 17-én este – a Mentor(h)áló meghívására – ismét Szegeden jár.

Korábbi előadására még a szomszédos megyékből is érkeztek vendégek - biztosak vagyunk benne, hogy Böjte Csaba hol felemelő, hol a hétköznapi életünkből vett példákkal, hol humorral, hittel és szeretettel fűszerezett gondolatai most is nagy hatással lesznek az este valamennyi résztvevőjére, hívőkre és nem hívőkre egyaránt.

Jegyár:

MINDEN JEGY ELKELT!

1800 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú: 2500 Ft

Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a JEGYÉRTÉKESÍTÉS menüpontban ^^.

Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya,OTP, K&H, MKB SZÉP kártya, Ticket Culture&Sport utalvány, Ticket Compliments utalvány, Ticket Compliments Top Premium utalvány.