Rendezvény

Boldizsár Ildikó és Szervét Tibor - Férfiak és nők a mesékben AZ ELŐADÁSRA MINDEN JEGY ELKELT!

2019. február 4., hétfő 18:00

Leírás:

Mesésen indul a február: az előző évek egyik legnépszerűbb előadója, dr. Boldizsár Ildikó meseterapeuta hamarosan visszatér a Pedagógiai esték színpadára! Ráadásul ez alkalommal nem érkezik egyedül: mesélőtársa a színpadon Szervét Tibor Jászai Mari-díjas színművész lesz!

"Megannyi sztereotípia és félreértés él a köztudatban a női és férfi mesehősökkel kapcsolatban. Valóban arról lenne szó, hogy a mesék csak a sárkányölő férfiakat és a fehér paripás királyfiakról álmodozó nőket ismerik?

Milyenek a férfiak és a nők a mesékben? Mit keresnek, mitől félnek, miért küzdenek? Hogyan találják meg önmagukat és egymást? S van-e mit tanulnunk tőlük manapság?

Első közös meseestjükön ennek jár utána Boldizsár Ildikó mesekutató és Szervét Tibor színművész. Mesemondással átszőtt beszélgetésükből kiderül, hogy a mese hősei és hősnői korántsem egysíkú, lelki mélység nélküli figurák, hanem nagyon is sokféle indítékkal és céllal rendelkező, boldogságra vágyó, s ezért megküzdeni is képes lények. Mindannyiunkban rejtőzik néhány mesehős, de hogy éppen melyikre van szükségünk, azt aktuális életfeladataink határozzák meg. A mesehősök megnyitják a lehetőségeket, a többi rajtunk múlik."

Szervét Tibor elmondja majd, milyennek látja a férfiakat a mesékben, Ildikó a mesehősnőkről beszél majd. Aztán pedig cserélnek, s innen lesz igazán izgalmas az est! Természetesen mesélni is fognak - két férfi és két női mesét, de hogy melyiket ki meséli, legyen meglepetés!

Mi már a fenti összefoglalótól is libabőrösek lettünk - varázslatos este lesz, ugye Ti is érzitek?
Karácsonyra ideális ajándéknak tűnik, nem gondoljátok?Fotók:
Boldizsár Ildikó portréját Gálos Viktor készítette, Szervét Tiborét Kaszner Niki - köszönjük!

Jegyár:

kedvezményes 2000 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú 2800 Ft

Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a JEGYÉRTÉKESÍTÉS menüpontban ^^.

JEGYFOGLALÁS A RENDEZVÉNYEINKRE NEM LEHETSÉGES!

Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya,OTP, K&H, MKB SZÉP kártya, Ticket Culture&Sport utalvány, Ticket Compliments utalvány, Ticket Compliments Top Premium utalvány.