Rendezvény

XI. Szeged Szépe Szépségkirálynő-választás

2018. december 8., szombat 19:00

Leírás:

2018. december 8-án 19:00-tól kerül megrendezésre a XI. Szeged Szépe szépségkirálynő-választás gálaestje az IH Rendezvényközpontban.

 

A rendezvényen egy fantasztikus táncos show keretein belül mutatkoznak be a Szeged Szépe döntős lányok határon innen és határon túlról. A műsorban a Dolce Dance Tánciskola és a Pálinkó Lujza Tánciskola táncprodukcióit, a MY77 és a Kazinczy Szalon divatbemutatóit láthatja majd a közönség. Megtudhatjuk, hogy ki nyeri el a 2018-as Szeged Szépe címet, a gálaest végén kinek a fejére kerül a Szeged Szépe korona. A királynőjelöltek elegáns ruháiról a szegedi Kazinczy Szalon gondoskodik majd.

 

Támogasd Te is részvételeddel a mellrák elleni küzdelmet

 

Az est folyamán fellép a TV2 „Ének Iskolája” és a „Sztárban sztár +1 kicsi” műsorából ismert, számos nemzetközi énekversenyt megnyert Tabatabai Nejad Flóra, mellette az X-faktorból megismert és 2016-ban Dunakanyar Hangja első helyezettje, 2017-ben a Premier Művészeti verseny felnőtt kategóriájának 2. helyezettje Ancsányi Ivett zenekarával, illetve Zabos Regina - a 2015-ben Fehérvár Hangja, 2017-ben az I. Golden Voice Hungary országos énekverseny pop kategóriájának nyertese fog énekelni a közönségnek.

 

Fellépnek a 2018-as Golden Voice Hungary országos tehetségkutató verseny nyertesei, különdíjasai, pop és musical előadásokkal kápráztatják majd el a közönséget.

 

A zsűriben közismert, szakmájukban elismert és társadalmilag hiteles személyeket látunk vendégül. A hölgyeket minden zsűriző saját meglátása alapján, azonos szempontok figyelembevételével fog pontozni, mint minden évben, 100%-osan tiszta versenyben kerülnek megmérettetésre a lányok.

 

A zsűriben helyet foglal:

 

Kiss Daniella – szépségkirálynő, a Miss World Hungary 2015 címének birtokosa

Pálinkó Lujza – versenytáncos, 20-szoros magyar bajnok, az RTL Klub Szombat Esti Láz című műsorának állandó zsűritagja, a Pálinkó Lujza Tánciskola alapítója.

Győrfi Pál – az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR igazgatója;

Rippel Feri – a Rippel Brothers előadóművésze és a Rippel Brothers Akadémia alapítója

 

▪ mellettük a rendezvény és mellrák elleni küzdelem támogatói.

 

Műsorvezetők:

Gombár Gábor

Varga Petra

 

A rendezvényt követően HIVATALOS AFTERPARTY a Retro Klub-ban, ahova a Szeged Szépe karszalaggal éjfélig a belépés díjtalan.

 

Mindenkit várunk sok szeretettel, a rendezvény bevételét a mellrák elleni küzdelemre fordítjuk

 

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/515631685588874/

Jegyár:

elővételben: 2.000 Ft,
a rendezvény napján: 2.500 Ft.
VIP belépő: 3.000 Ft. /Színpad & kifutó előtti területen, kizárólag elővételben, korlátozott darabszámban/
VIP-asztal /10 fő/ elővételben: 30.000 Ft

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban, telefonos időpont-egyeztetés után.

Mindenkit várunk sok szeretettel, a rendezvény bevételét a mellrák elleni küzdelemre fordítjuk ✓