Rendezvény

TATAI TAMÁS : John Bonham és saját trükkök a Led Zeppelin-ben

2019. február 11., hétfő 19:00

Leírás:

A világ egyik legmeghatározóbb ütőse JOHN BONHAM, akinek játéka és annak tanulmányozása nélkülönözhetetlen egy egészségesen fejlődő rock dobos életében.
Gyakran szinte megfejthetetlen hogy mit és miért játszott, hogyan gondolkodott zenekarában az egyedi hangzású LED ZEPPELIN-ben.
A kurzus folyamán több Led Zeppelin dalt és ezen belül BONZO groove-t,fill-t,és saját ötletet is analizálok és bemutatok, amely reményeim szerint inspiráló lesz, és egy kis betekintést enged a dobosoknak/zenészeknek John Bonzo Bonham, egyedi hangzásába és játékába.
Az előadáson egy eredeti John Bonham Ludwig Orange Vistalite Zep set-en, és Paiste 2002 cintányérokon játszok a Music Mercant Hangszernagykereskedés, R55 hangszerbolt jóvoltából.

"1975.07.26-án születtem.
14 évesen kezdtem tudatosan foglalkozni a dobolással, eleinte saját magamat képeztem. A középiskolában kizárólag klasszikus rock zenét hallgattam így ismerkedtem a dobolás alapjaival. A megismert rock klasszikusok közül legnagyobb hatással a Led Zeppelin volt rám, mely zenekar munkásságának hatása a mai napig jelen van életemben. A középiskola elvégzése után magántanárnál (Szendőfi Péter) tanultam 4 évig, majd folytattam önképzésem.
Mindeközben számos hazai és nemzetközi vállalkozásban: pop, rock, blues, funk, jazz, classikus zenei műfajban kipróbálhattam a már megszerzett tudásom. Ezekből a legkiemelkedőbb számomra a Jon Lord-al (ex-Deep Purple) való közös 19-koncert európában, továbbá felkérés egy közös lemezfelvételre."

 

 

Jegyár:

Diák:
elővételben: 1700 Ft, a rendezvény napján: 2000 Ft.
Normál:
elővételben: 2000 Ft, a rendezvény napján: 2300 Ft.

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a JEGYÉRTÉKESÍTÉS menüpontban ^^.

Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya,OTP, K&H, MKB SZÉP kártya, Ticket Culture&Sport utalvány, Ticket Compliments utalvány, Ticket Compliments Top Premium utalvány.