Rendezvény

Hevesi Krisztina Szegeden: Jó párkapcsolat vagy jópár kapcsolat?

2019. április 30., kedd 18:00

Leírás:

Az erotika humán kiváltság – lélek kell hozzá. Érzelmek, gondolatok, emlékek, vágyak…

Mindannyian vágyunk a vágy tárgyának szerepére – de vajon miképp alakul ki ez a fajta „jelölés”, amely a szerelem, a vonzalom alapját képezi. Mi az alapja a vágynak, a szexuális étvágynak, s hogyan ragadható meg a kifejezés, szexepil? Minek köszönhető a viszony-iszony, az intimitástól való félelem, s mi az, ami egyben le is rombolja a szenvedélyt?

 

Továbbá, áttekintjük udvarlásunk evolúcióját a boksztól (hímek párharca) a Lovebox-ig – illetve még azon is túl… Végezetül, mindennapi PÁRbajaink: mitől lángol fel, perzsel meg, vagy alszik ki a tűz, illetve fenntartható-e hosszú távon a másik iránt a szenvedély?


Dr. Hevesi Krisztina hazánk egyik legismertebb és legnépszerűbb szexuálpszichológusa első ízben a Mentor(h)áló és az IH közös színpadán!

 

Dr. Hevesi Krisztina több, szexualitással kapcsolatos kötet szerzője, állandó televíziós szakértő - teltházra készülünk, érdemes nagyon sietni a jegyvásárlással!

 

Jegyár:

kedvezményes: 2000 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány), teljes árú: 2800 Ft

Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a JEGYÉRTÉKESÍTÉS menüpontban ^^.

JEGYFOGLALÁS A RENDEZVÉNYEINKRE NEM LEHETSÉGES!

Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya,OTP, K&H, MKB SZÉP kártya, Ticket Culture&Sport utalvány, Ticket Compliments utalvány, Ticket Compliments Top Premium utalvány.