Rendezvény

Hot Men Dance: Boldog Nőnapot!

2019. március 6., szerda 20:00

Leírás:

Hot Men Dance - Happy Women's Day

Európa 10 legsármosabb férfi revü előadója egy felejthetetlen élményt tár elétek Nőnap alkalmából! Profi modellekből, táncosokból és énekesekből álló férfi revütánc csapat közismerten Európa Magic Mike-ja IV. évad alkalmából egy hamisítatlan las vegasi show-val készül amit 2,5 órában élvezhettek! Rendőrök,tűzoltók matrózok, cowboyok, jegyellenőrök, papok és jövendőbeli vőlegények veszik át az uralmat az este fölött! Ezenkívül sok-sok meglepetés műsor és szenzációs interakciók! Ez az a hely ahol igazán elengedheted magad! Szabadulj meg az gondoktól vagy csak csináljatok egy züllött csajos bulit! Garantáljuk hogy felejthetetlen élményben lesz részed!

Az est folyamán végig gondoskodunk rólatok. Már a bejáratnál személyesen fogadunk benneteket és kísérünk be a helyetekre! A hangulat fokozásáról Gomes Marins és Pietro Jackson revütánc világbajnok gondoskodik. 12 fergeteges show, Live sing, egyedülálló látvány, maximális kényeztetés, Las Vegasi hangulat!

"Ezt minden nőnek látnia kell!"

Várunk benneteket sok szeretettel!

!!!!! Jegyek itt kaphatók !!!!!

Kapunyitás: 19 óra

Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy műsorunk korhatáros, csak 18 év feletti hölgyek vehetnek részt az előadáson!
Ültetés érkezési sorrendben történik a kategóriáknak megfelelően!
Az előadók a teljes nézőteret bevonják műsorukba, véletlenszerűen választanak ki hölgyeket így akár Te is lehetsz a kiválasztott, ha szeretnél!

FIGYELEM! Az előadás pontban 20:00 órakor kezdődik ezért kérjük hogy ennek kezdete előtt minimum 30 perccel azaz legkésőbb 19:30 - ra érkezz meg a helyszínre. 

Jegyár:

Bronze: 3490.-
Silver: 4490.-
Gold: 5490.-
VIP: 6490.-

Jegyek kizárólag online kaphatók a www.ticket.hotmendance.com weboldalon.