Rendezvény

FLORA & FLÓRA KONCERT

2019. október 7., hétfő 19:30

Leírás:

 Két szegedi művésznő és két zenei világ találkozása egy színpadon. Tandi Flora és Olasz Flóra első közös koncertje kivételes zenei élményt ígér, ugyanis ritkán szólalnak meg könnyűzenei dallamok hárfakísérettel - habár nem a hárfa lesz az egyetlen hangszer ezen a különleges estén.

Tandi Flora pop-crossover énekesnő. "Premier" és "Flow" című tematikus albumaival számos nemzetközi sikert ért el, bemutatkozott több európai ország színpadán (Franciaország, Belgium, Hollandia, Németország), valamint koncertezett Indiában és az Egyesült Államokban is. A SZTE egykori hallgatója jogészként diplomázott, és az Őszi Kulturális Fesztiválon volt első önálló koncertje pontosan 10 évvel ezelőtt, így mondhatjuk, hogy innen indult pályája.

Olasz Flóra a Szegedi Tudományegyetem fogorvostan-hallgatója, mindemellett elismert fiatal hárfaművész. Franciaországban, Spanyolországban és Oroszországban dobogós helyezéseket ért el, majd 14 évesen Walesben a 2011-ben megrendezett nemzetközi hárfaversenyt megnyerte. Bár eddig a klasszikus zene jelentette számára a muzsikálás színterét, ezzel a koncerttel egy izgalmas műfaji kalandozás útjára lép.

A koncert a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jön létre.

 

 

 

Jegyár:

- elővételben: 1-5. sor 4.000 Ft, 6-26. sor és SZTE-s diákigazolvánnyal 2.000 Ft
- a koncert napján: 1-5. sor 4500 Ft, 6-26. sor 2500 Ft

A 4000 Ft/4500 Ft-os jegyár magában foglal egy pezsgős koccintást a koncert után a művészekkel.

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a JEGYÉRTÉKESÍTÉS menüpontban ^^.

Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!

Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya, OTP, K&H, MKB SZÉP kártya, Ticket Culture&Sport utalvány, Ticket Compliments utalvány, Ticket Compliments Top Premium utalvány, Edenred ajándékutalvány.