Rendezvény

I. Spirituális Nap és Kiállítás

2013. október 12., szombat 10:00

Leírás:

Ajánlom "FIGYELMÉBE"!

A figyelem szó sokkal mélyebb titkokat tartalmaz számunkra, mint gondolnánk. A figyelem energiájának minősége, pólusa meghatároz és megváltoztat körülöttünk mindent. Úgy belül, mint kívül.

Amikor valamibe energiát fektetünk, az a figyelmünk által tud létrejönni, kiteljesedni. Márpedig minden egyes pillanatban figyelünk valamire, így teremtünk is.

Ez egy titok kulcsa. Hol van a fókusz? A múltban? A Félelmekben, problémákban, vagy mindig csak a jövő ígéret csekkjeit írogatjuk?

Ha az ember elkezd figyelni minden olyan dologra, ami örömmel tölti el, akkor a fókusz által az öröm annál nagyobb energiát, teret kap az életében.

A tudatos fejlődés elérése első sorban fejben dől el: a gondolkozásunkban. Hogy mit, milyennek figyelek meg a világban vagy hova visszük, irányítjuk a figyelmünket önmagunkon belül, hozzájárul az életünk minőségéhez.

Sok szeretettel ajánlok mindenki figyelmébe egy olyan napot, ahol lehetőségünk nyílik az önmagunkra irányuló fókuszt erősíteni. Mindenkinek kívánom, hogy a figyelem központjában tanulás, megértés, öröm teljesedjen ki. Az I. Szegedi Spirituális Nap neves és tudatos előadók által sok olyan magot vethet el bennünk, amelyből valami örömteli, fejlődő világ jöhet létre önmagunkon belül, majd ez által a környezetünkben is.

Az I. Szegedi Spirituális Nap időpontja: 2013. október 12.
A rendezvény ideje: 09:00-21:00
Helyszín: Szeged, Felső Tisza-Part 2. IH Rendezvényközpont
Földszint: kiállítók
Emelet: előadói terem
Előadók: Prof. Dr. Bagdy Emőke, Pál Ferenc, Székelyhidi Ágnes, Hermann Éva, Dr. Végh Ágnes, Gerlei Zsolt
A záró koncert előadóművésze: Kövi Szabolcs

Az előadásokra váltott belépőjegy feljogosít az összes előadás meghallgatására, illetve a kiállítás megtekintésére.
Az IH Rendezvényközpont földszintjén Spirituális Kiállításon vehetünk részt. Olyan módszerekkel és eszközökkel ismerkedhetnek meg amely számos lehetőséget ajánl az életünkben.

További információ:   www.lelekoazis.hu

Jegyár:

elővételben 3.200,- Ft, a rendezvény napján 3.500,- Ft (a jegy feljogosít az összes előadás meghallgatására és a kiállítás megtekintésére)
A kiállítás megtekintése: 700,- Ft
Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban.