Rendezvény

Mesebárka - a szezon utolsó előadása!!!

2012. augusztus 17., péntek 18:30 - 19:30

Leírás:

A mai napon indul utoljára a Mesebárka! A 17.00 órás előadás már megtel, ezért 18.30-kor is várjuk az érdeklődőket.

Kis matrózok sorakozó! Indul a Mesebárka. 

A kellemes egy órás hajókázást 45 perces gyerekműsor színesíti, biztosítva így az egész család  gondtalan kikapcsolódását.  

A hajó a program teljes ideje alatt úton van, felmegy a Tiszán  a Maros torkolatig, majd  déli irányba indul le egészen a Boszorkány-szigetig.  A program a műsorral kezdődik. A „nézőtér” első soraiban a kisebb gyerekek kényelemes kis színes székekről nézhetik az előadást. A fedélzeten büfé üzemel, és kulturált mellékhelyiségek is rendelkezésre állnak.

A műsor fedett helyen van, így a programot az esős idő sem zavarja. Hetente más szegedi társulat lép fel. A Szegedi Miniszínház, a Csiga Duó, a Peter & Pan Duó és a Grimm-Busz Színház. 

A pénteki járat garantáltan útnak indul, de a csütörtöki program létszám függő, ezért kérjük a csoportok, érdeklődők előzetes bejelentkezését! A hajó korlátozott befogadóképessége miatt az előzetes bejelentkezés a pénteki előadásra is ajánlott! A lefogalalt jegyeket legkésőbb előző nap kérjük átvenni az IH Rendezvényközpontban. 

 Részletes program:

 

 

2012. augusztus 16. 10.00 Robber rabló megjavul - a Szegedi Miniszínház mesejátéka GARANTÁLT INDULÁS!  -  (Kérjük, a korlátozott létszám miatt előzetesen foglalja le jegyét e-mailben vagy telefonon!)   

2012. augusztus 17. 17.00 Robber rabló megjavul - a Szegedi Miniszínház mesejátéka    MEGTELT! - (Ajánljuk figyelmükbe a 18.30 órakor kezdődő előadást!) 

2012. augusztus 17. 18.30 Robber rabló megjavul - a Szegedi Miniszínház mesejátéka GARANTÁLT INDULÁS!  -  (Kérjük, a korlátozott létszám miatt előzetesen foglalja le jegyét e-mailben vagy telefonon!)    


Kedves Vendégeink! Az Önök kényelme érdekében és a nagy érdeklődésre való tekintettel  kérjük, rendelje meg jegyét e-mailben vagy telefonon! A megrendelt jegyeket előző nap kérjük átvenni az IH Rendezvényközpontban (Szeged, Felső Tisza-part 2.,)! Telefonos helyfoglalás:  62/423-638. Távolabbról érkező kedves vendégeink e-mailben jelezzék, ha a jegy előzetes átvétele nehézségbe ütközik!

  Jegyrendelés e-mailben, itt

a Danuvia sétahajó

  

 Fotók a Mesebárkáról

 

2012. június 14.  10.00 - Kicsi kacsák bábszínháza : a Grimm-Busz színház vendégjátéka

TÖRÖLVE - a hajó nem indul. Az előadás egy későbbi időpontban lesz megtartva. Az érdeklődőknek a másnapi garantált indulású 17 órai programot, a Bogaras mesét ajánljuk!

2012. június 15. 17.00 - Bogaras mese, avagy a Nyolcpöttyös Katica : a Grimm-Busz Színház vendégjátéka

Történet:

Hőseink: Zümmögi Zozó (darázs), Katica Kata és Botkezű Benő(sáska) vígan élik életüket a virágokkal teli tisztáson. Az agyafúrt Prücsök Tücsök megígéri mindenkinek, hogy segít vágyai elérésében. Katics Katának nyolc pettyet ígér, Botkezű Benőnek azt, hogy világhírű karmesterré válik, Zümmögi Zozónak pedig azt, hogy gyönyörűen fog táncolni.Igen ám, de a drága pénzen vett "segédeszközök"nem válnak be. Minden szépen indul, de később kiderül, hogy turpisságról van szó. Hőseink nem hagyják magukat és megleckéztetik a gonosz tücsköt.

www.grimm-busz.hu

Robber rabló megjavul : a Szegedi Miniszínház mesejátéka


2012. június 21. 10.00 - A program létszámfüggő, ezért kérjük a csoportok és érdeklődők előzetes jelentkezését! - NEM INDUL!

2012. június 22. 17.00 - Garantáltan induló hajójárat!

2012. augusztus 16. 10.00 A program létszámfüggő, ezért kérjük a csoportok és érdeklődők előzetes jelentkezését!

2012. augusztus 17. 17.00 - Garantáltan induló hajójárat!

Szereplők :

Robber - Gargya Balázs, Morci bácsi: - B. Juhász Péter, Franciska - Csizmarik Dóra
rendezte: Papp Attila

Történet :

Robber az erdei rabló senkit és semmit nem szeret maga körül.Magányosan él egy erdei barlangban.Egy szép napon egy ismeretlen járja az erdőt, ő Matyi kapitány. Robber nem tűri a "betolakodót".Torzomborz Morc, az öreg varázsló is színre lép, és elkezdődik a kalandok sora.Csata és bűbáj, győzzön a jóság, ez itt a cél. A mese végén kiderül, ki is az a Matyi kapitány, s hogy Robbernek sincs kőből a szíve.


 

 www.miniszinhaz.hu

Csiga Duó interaktív gyermekkoncertje

2012. június 28. 10.00 -  A hajó INDUL!! Várjuk Önöket  szeretettel!

2012. június 29. 17.00 - Garantáltan induló hajójárat!

2012. július 26. 10.00 - A hajó INDUL!! Várjuk Önöket  szeretettel! Kérjük, a korlátozott létszám miatt előzetesen foglalja le jegyét e-mailben vagy telefonon!

2012. július 27. 17.00 - Garantáltan induló hajójárat!

2012. július 27. 18.30 - Új!!  GARANTÁLT! A nagy érdeklődésre való tekintettel ezen pénteken két hajót is indítunk. Kérjük, a korlátozott létszám miatt előzetesen foglalja le jegyét e-mailben vagy telefonon! 

Zenés kalandozás "Csabigával" és társával, valamint a gyerekek aktív közreműködésével. Az előadás alatt a gyerekek folyamatosan részt vesznek a műsorban, együtt énekelnek, közösen zenélnek és táncolnak a művészekkel. Titkos köszönést tanulnak, találós kérdésekre keresik a választ, ellátogatnak az Állatkertbe és utaznak a Csigavonaton is. Megtudhatják, hogy miért is jó a forró csoki, és hogy hány irányból fújhat a szél.

 www.csigaduo.fw.hu
 

Peter& Pan Duó interaktív gyermekkoncertje

2012. július 05. 10.00 - A program létszámfüggő, ezért kérjük a csoportok, érdeklődők előzetes bejelentkezését!

2012. július 06. 17.00 - Garantáltan induló hajójárat!

2012. augusztus 02. 10.00  - A program létszámfüggő, ezért kérjük a csoportok, érdeklődők előzetes bejelentkezését!

2012. augusztus 03. 17.00 - Garantáltan induló hajójárat!

A Peter & Pan Duót 1996-ban alapították, először kifejezetten gyermekműsorok előadására. Céljuk az volt, hogy két akusztikus gitár és két énekhang segítségével szórakoztassák az óvodás és kisiskolás korú gyerekeket.  Az elmúlt évek során több ezer nézője volt az előadásoknak különböző iskolákban, óvodákban, táborokban, könyvtárakban, ünnepségeken, kulturális fesztiválokon és még felsorolni is nehéz, mennyi helyen találkozhatott velük a közönség. Előadásaikban helyet kapnak a népszerű, mindenki által kedvelt gyermekdalok, népdalok – alkalmat teremtve egy közös éneklésre.  Weöres Sándor, Móra Ferenc, Gazdag Erzsi tollából született versek megzenésítései, de a gyermekpublikum által ismert angol nyelvű nóták is szerepelnek a repertoárban. A műsorban számos, saját szerzemény is helyet kapott. A fellépések nem előre „megszerkesztettek”, mindig a közönség érdeklődési iránya mozgatja és szerkeszti a műsor menetét. A Duo célja: rádöbbenteni a gyerekeket, hogy a zene, a dal nem más, mint VARÁZSLAT.

 


Kicsi kacsák bábszínháza - Grimm-Busz Színház mesejátéka

2012. július 12. 10.00 - A program létszámfüggő, ezért kérjük a csoportok, érdeklődők előzetes bejelentkezését!

2012. július 13. 17.00 - Garantáltan induló hajójárat!

Történet:

A három kiskacsa: Totyogi, Motyogi és Lotyogi együtt élnek békességben, boldogságban és barátságban. Ám időnként furcsa jövevények zavarják meg nyugalmukat. Hol a gonosz Fekete Herceg, máskor a varázsló, Gorombusz Gonosszusz. Egy alkalommal pedig cirkusz érkezik Kacsafalvára. A kiskacsáknak így alkalmuk nyílik bizonyítani ügyességüket és bátorságukat. A legfontosabb azonban, hogy mindig összetartanak és együtt mindig le tudják győzni a bajkeverő idegeneket.www.grimmbusz.hu


Róka Rudi házat épít : a Szegedi Miniszínház zenés mesejátéka

2012. július 19. 10.00 - A program létszámfüggő, ezért kérjük a csoportok, érdeklődők előzetes bejelentkezését!

2012. július 20. 17.00 - Garantáltan induló hajójárat!

Szereplők : Tóbiás Mester - Papp Attila, Róka Rudi - Gargya Balázs, Jolánka, a nyúl - Csizmarik Dóra, Farkas - B. Juhász Péter
rendezte:
Papp Attila

Történet :

Új ház áll a nyúl kertjében. Miután a nyúl a gyerekek segítségével megtanul illendően köszönni és bemutatkozni, Tóbiás Mester segítségével nyomozni kezd, vajon kié a ház. Róka Rudi a tettes, és a Farkas segítségével be is akar költözni, a nyuszit pedig vacsorának szánja. A háznak azonban más lakója is van, Torontál a szörnyűséges szörnyeteg, vagy nem is?! Tóbiás Mester tesz rendet a zűrzavarban, és a végén mindenki "megkapja a magáét".

www.miniszinhaz.hu

Hetet egy csapásra! : a Grimm-Busz Színház vendégjátéka

2012. augusztus 09. 10.00 - A hajó INDUL!! Várjuk Önöket  szeretettel! Kérjük, a korlátozott létszám miatt előzetesen foglalja le jegyét e-mailben vagy telefonon!

2012. augusztus 10. 17.00 - Garantáltan induló hajójárat!

Történet:

A szabólegény világgá indul szerencsét próbálni. Egy kedves anyókától lekvárt kap ajándékba. Azt azonban a legyek is meg akarják kóstolni. Ezt nem tűrheti és jókorát csap a legyek közé. Amikor megszámolja, akkor jön rá, hogy hetet ütött egy csapásra. Innentől kezdve semmi nem állhat útjába.

www.grimm-busz.hu

 http://szegedma.hu/hir/szeged/2012/05/mesebarka-setahajozas-gyerekmusorokkal-a-tiszan-fotok.html

   

Jegyár:

Jegyár: gyermek: 1.450,- Ft, felnőtt: 1.950,- Ft
Jegyek válthatók az IH Rendezvényközpontban.
Információ és helyfoglalás: 62/423-638, www.ihrendezvenykozpont.hu
Indulás az IH Rendezvényközpont elől a hajókikötőből.
Csoportoknak minden 10. fő után 1 jegy ingyenes.
További csoportkedvezményekről információ.62/423-638

Előzetes jegyértékesítés csak az IH Rendezvényközpontban (Szeged, Felső Tisza-part 2.), de indulás előtt 1 órával már csak a hajón tud jegyet váltani. A hajón csak készpénzt áll módunkban elfogadni. Bankkártyával, SZÉP-kártyával, utalvánnyal, üdülési csekkel történő fizetés esetén, kérjük fáradjon be az IH Rendezvényközpontba, legalább egy órával az indulás előtt!