6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
ELMARAD! A dal a miénk / Csík Zenekar és az LGT dalok Presser Gáborral és Karácsony Jánossal

ELMARAD! A dal a miénk / Csík Zenekar és az LGT dalok Presser Gáborral és Karácsony Jánossal

Kedves Vendégeink! 

A produkció szervezői minden jegyvásárlót értesítenek email-ben a rendezvény elmaradásával és a belépők visszaváltásával kapcsolatban!

"Tisztelt Jegyvásárlónk!

Korábbi levelünkben ígértük, hogy tájékoztatjuk Önöket a december 19.-re hirdetett Csík-LGT koncert új időpontjáról. Tekintettel a vírus helyzetre, a zenekarral való egyetértésben úgy döntöttünk, hogy a meglévő bizonytalanság miatt az előadást lemondottnak tekintjük, a megváltott jegyek árát az Interticketen keresztül visszautaljuk.

Reméljük, hogy békésebb, biztonságosabb időszakban, újra találkozhatunk Önnel.

Megértésüket köszönjük:

Gag Produkció"


 

Izgalmas vállalkozásba fogott a Csík zenekar, még soha nem adott ki olyan lemezt, amely csak feldolgozásokat tartalmazott, ráadásul egy zenekar dalaiból válogatva!
2020-ban megjelent "A dal a miénk" című albumukon az LGT kompozícióit muzsikálják abban az erős népzenei motívumokkal átitatott hangzásvilágban, amely annyira jellemző rájuk.
A Csík Zenekar, Presser Gábor és Karácsony János most egy országos turné keretében mutatja be a 2020-ban megjelent lemezt.
A közel 120 perces produkció egyedülálló látványtechnikával kiegészülve, mégis igazi Csík Zenekaros környezetben varázsolja a színpadra az 50 éves LGT zenekar dalait, ezzel is megmutatva közönségének, hogy legyen szó zenéről vagy színpadi show-ról, a tradícionális és a modern nem csak megfér egymás mellett, hanem megfelelő fúzióban egy egészen új világot is teremt ebben a rohanó, 21. században.

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO