6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
ÚJ IDŐPONTBAN KERÜL MEGRENDEZÉSRE A MOLNÁR DIXIELAND BAND KONCERT!

ÚJ IDŐPONTBAN KERÜL MEGRENDEZÉSRE A MOLNÁR DIXIELAND BAND KONCERT!

2021. december 29-re tervezett Molnár Dixieland Band koncert rendezvény új időpontban kerül megrendezésre!

Az új időpont: 2022. január 22. 20:00

A már megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek lesznek, akiknek nem felel meg az új időpont, lehetőséget biztosítunk arra, hogy visszaválthassák jegyeiket.

Jegyvisszaváltási igényüket kérjük, a  e-mail címre legyenek szívesek a lap alján található táblázat visszaküldésével jelezni felénk 2021. 12. 21. - 2022. 01. 10. éjfélig.

Függetlenül attól, hogy milyen módon vásárolták a jegyeiket, így mind az online, mind a helyben vásárolt jegyek visszatérítési igényét ezen a módon tudjuk elfogadni.

A jegyek értékének visszatérítésére, pénzügyi rendezésére 2022. január 3-tól kezdődően kerül sor.

Visszatérítés módjai:

  • Az online bankkártyával történt vásárlás esetén, a SimplePay online fizetési rendszerén keresztül arra a bankszámlaszámra térítjük vissza a jegy(ek) értékét, amelyről az eredeti tranzakció történt.
  • A SZÉP-kártyával történt vásárlás esetén a SZÉP kártya szolgáltató rendszerén keresztül térítjük vissza a jegy(ek) ellenértékét. A Szolgáltató a vásárláskor használt SZÉP kártyához tartozó alszámlára téríti vissza a jegy(ek) ellenértékét. Bankszámlára való visszautalásra nincs lehetőség.
  • Az IH Rendezvényközpontban személyesen készpénzzel vagy bankkártyával vásárolt jegyek esetén, a jegy(ek) ellenértékét a táblázatban megadott bankszámlaszámra való visszautalással térítjük vissza.

Csak a 2021. 12. 21. - 2022. 01. 10. éjfél között e-mailben beérkező jegyvisszaváltás igények érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a megadott visszaváltási igény leadási határideje jogvesztő. A megadott határidő után nem áll módunkban a jegy(ek) értékének megtérítése. Kérjük, a tájékoztatásnak megfelelően legyenek szívesek eljárni a jegyvisszaváltás során.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO