6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
A Csajod koncert
Január 15. Szerda 20:00

A Csajod koncert

A lelkes és rendkívül tehetséges fiatal erdélyi rock csapat műsorát nagyszerű, friss kompozíciók, lendületes előadás jellemzi. Fiatal koruk ellenére figyelemre méltó hangszeres felkészültségük és természetesen a hazulról hozott derű, szellemesség és humor... A többit mondják el ők, magukról:
"Bármennyire is furcsának tűnhet, de A Csajod három székelyföldi srác Kolozsváron való szerencsés találkozásának eredményeképpen jött létre. A zenekar neve megpecsételvén sorsunkat, inspirációnk fő forrása nem lehet más, mint: a lányok. Alapjába véve minden dalunk egy-egy lányról szól, besorolva őket 4 kategóriába: a volt, a még meglehet, a meglehetett volna, és a bárcsak meglett volna. Dalaink olyan színes palettán igyekeznek a hangulatokat közvetíteni, amilyenen az ők hangulataik is mozognak, ezért ösztönösen használunk rock, pop, funk, punk, alternatív és progresszív stílusjegyeket is. A repertoárunkban saját dalok találhatóak angol és magyar nyelven.

A csajod 2017 őszén alakult meg, egy jam session keretén belül, ahol egy metálhead dobos (Lőcsei Zsolt), egy funk-rajongó basszusgitáros (Sentes Zsombor István) és egy beatlemániás gitáros (Szőcs Tamás) talált egymásra. 2019 nyarán csatlakozott a zenekarhoz a gitáros posztjára, a stoner szerelmese, Láng Tibor.

Jegyárak:

  • elővétel 800 Ft,
  • a koncert napján 1200 Ft.

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online.

Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya, OTP, K&H, MKB SZÉP kártya, Ticket Culture&Sport utalvány, Ticket Compliments utalvány, Ticket Compliments Top Premium utalvány, Edenred ajándékutalvány.

JEGYVÁSÁRLÁS

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO