6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
A majmok királya : Felméri Péter önálló estje
Február 11. Kedd 19:00

A majmok királya : Felméri Péter önálló estje

Vajon ki a legokosabb ember a világon? Mennyivel okosabb mint a legbutább? A majmok és a varjak szörnyen okosak. A delfinekről ódákat zengenek. De vajon a legokosabb majom IQ pontokban lepipálja a legbutább szomszédodat?

Jó nekünk ez a rengeteg fejlődés, amin az évezredek alatt keresztül mentünk, vagy jobban jártunk volna, ha megmaradunk gyűjtögetőnek, mint a többi majom? Ha nem falvakat, városokat húzunk fel, hogy egész évben gondozhassuk a gabonát, őrködjünk a rizs felett és locsoljuk a dísznövényeinket?

Mi lesz velünk ha megérkezik a valódi mesterséges intelligencia? Ha fellázad ellenünk a mobiltelefonunk és követelni kezdi rajtunk a jogait? Ha az okosautó beköp a rendőrségen gyorshajtásért? Ha az okoshűtő leszid, mert későn értünk haza?

Elgondolkodtató kérdések, amikre talán senki sem tudják a válaszokat. Na de majd én mindent megmagyarázok. Lehet, hogy nem olyan informatívan, mint a Mindentudás Egyetemén, de mindenképp viccesebben. És mindeközben kiderül az is, hogy ki a majmok királya.

Jegyár:

  • 3600 Ft

Jegyek kaphatók a Tourinform Irodában (6720 Szeged, Széchenyi tér 12., telefon: 62/488-690) és online.

Letölthető állományok
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO