6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
A szabálytalan szabályos - Ahogyan én gondolkodom, gyakorlok, játszom a ritmussal
Október 05. Kedd 19:00

A szabálytalan szabályos - Ahogyan én gondolkodom, gyakorlok, játszom a ritmussal

"Egy közhellyel kezdeném a gondolataimat: A szabályok azért vannak hogy megszegjük őket.
Mindenki úgy játszik a hangszerén amilyen a személyisége. Én szabályosan játszom szabálytalanul. Az előadáson többek között ezt a “filozófikus” gondolat menetet fordítom le a ritmus, és a dobolás nyelvére, példákkal illusztrálva, az alapoktól kezdve a legbonyolultabb kombinációig.
A két órás drumworkshopban megpróbálom bemutatni hogy én hogyan fejlesztem az ütéstechnikámat, gyorsaságomat, pontosságomat, hogy dolgozok ki egy alapötletet a végsőkig, miként készülök egy-egy koncertre.
John Bonham világa után most a saját világomat mutatom be nektek.
Az esten Ludwig dobokat, Paiste cintányérokat, és Agner dobverőket használok.

Szeretettel várlak Benneteket!"

https://www.ludwig-drums.com/ 
http://www.paiste.com 
https://agner-sticks.com/

Jegyár:

  • elővételben diák: 1.700 Ft, felnőtt: 2.000 Ft;
  • a rendezvény napján diák 2.000 Ft, felnőtt: 2.500 Ft.

JEGYVÁSÁRLÁS

Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online.

Fizetési lehetőségek az IH Rendezvényközpontban: készpénz, bankkártya, Edenred Kultúra és Sport utalvány és kártya, Edenred Ajándékutalvány, illetve OTP, K&H, MKB SZÉP kártya (bármelyik zseb).

Online vásárlásnál OTP szépkártyával (bármely zsebbel) is van lehetőség fizetni.

Tatai Tamás
Dobos, előadó, zenekarvezető, magántanár.

Vidéken, Nagyvázsonyban, zenész családban nőttem fel, ahol a művészetek központi szerepet játszottak. Így az általános iskola elvégzése után Herenden tanultam ki a porcelánfestést, és részben a grafikus szakmát.

1998-ban Budapestre költöztem, mivel addigra a zenélés elkötelezettje lettem.
15 éves korom óta foglalkozom zenéléssel, és azon belül a dobolással, amely 20 éves korom óta hivatásommá vált.

Magántanítványa voltam Mohai Győzőnek (1995-1998), és Szendőfi Péternek (1998-2002)

Pályafutásom során számos hazai és nemzetközi produkcióban (színház, cruise ship musician, drumworshop előadás) vettem részt. Ez által sok stílust sajátítottam el, melyet a mai napig használok.
Alapító tagja vagyok a 25 éves Led Zeppelin Session zenekarnak, mellyel Led Zeppelin dalokat játszunk különös hozzáértéssel átdolgozva.

Munkáimból a legkiemelkedőbb számomra a Jon Lordal (Deep Purple alapító tagja) való közös európai turné 2009-2011 között. Többek között Budapesten is felléptünk a Művészetek Palotájában, és a Millenárison, melyet a Magyar Televízió is rögzített.

2015-től szervezője, házigazdája és egyben kitalálója vagyok a hazánkban egyedülállónak számító Bonzo Celebration’s Daynek, ahol kiemelkedő magyar dobosok a közreműködő vendégeim.

2019-től nemzetközi képviselője vagyok három világmárkának, a Ludwig Drums-nak, a Paiste Cymbal-nak, és az Agner Drumsticks-nek. Mindhárom cég részére promóciós, és oktató videókat készítek.

2019-2020- ban egy országos John Bonham és saját trükkök a Led Zeppelinben Drumworkshop turnén vettem részt. A hazai nagyvárosok sorában Szegeden is sikeres clinicet tudhatok magam mögött. Az előadás egy közel 3 órás specifikus hangszeres bemutató, az országban egyedül álló hangszeremmel, melyet a Ludwig drums, és a Music Merchant Kft. segítségével vásárolhattam meg.


A rendezvényen csak védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek és az általuk kísért kiskorú gyermekek vehetnek részt!

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO