6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
A zseniális karnagy, Tóth Árpád is visszatér az őszi évadban!
December 15. Kedd 18:00

A zseniális karnagy, Tóth Árpád is visszatér az őszi évadban!

Kivételes élmény volt tavaly decemberben a Mentor(h)áló Pedagógiai esték 2019-es évadzáró előadása - dr. Tóth Árpád karnagy szívmelengető előadását követően sokan voltak, akik azonnal szívükbe zárták Árpádot és a közös éneklés örömét egyaránt :-)

Most ez a rendkívül tehetséges, elkötelezett és agilis fiatalember KÖZKÍVÁNATRA visszatér a Pedagógiai esték színpadára: az őszi évadban nagy-nagy örömünkre ismét vendégünk lesz dr. Tóth Árpád karnagy, egyetemi és középiskolai tanár, a Csíkszerda improvizációs kórus vezetője, a Kórusok Éjszakája megálmodója és főszervezője.

Kihagyhatatlan előadás lesz egy "energiabomba" előadótól - ezt garantáljuk :-) Az előadást minden korosztálynak, minden feltöltődni vágyó, énekelni (valaha is) szerető embernek jó szívvel ajánljuk - az adventi időszakban megvalósuló előadás egyúttal lelkünk ünneplőbe öltöztetésének fontos lépése is lehet :-)

Jegyértékesítés kezdete: 2020. szeptember vége
Érdemes az időpontot jó előre rögzíteni!
Gyertek, hozzátok magatokkal Barátaitokat, Kollégáitokat, nagyszerű este lesz!

Tóth Árpád a Zeneakadémia Kodály Intézetében és a budapesti Képző- és Iparművészeti Szakközépiskolában tanít, a pedagógusi pálya mellett pedig 2000 óta amatőr kórusokat vezényel, ezek közül jelenleg a budapesti Csíkszerda kórus a legismertebb.
"A Csíkszerdát manapság már mozgalomként, igazi flow-ként szokás emlegetni – az eredetileg szerdánként próbáló kórusnak immáron öt „alosztálya” van: Csíkhétfő, Csíkkamara (kedd), Csíkszerda, Csíkcsütörtök és a gyerekkar, vagyis a Csíkkids. Az együttes abban hisz, hogy a 21. század elején ideje lenne leszámolni a kórusénekléshez tapadó mintegy százéves megszokásokkal, és érdemes lenne újragondolni a közösen énekelve alkotás minden egyes mozzanatát. A kórus saját, csíkos fellépőruhája pedig elengedhetetlen kellék és védjegy!"

Hazai tevékenysége mellett a Szlovákiai Magyar Pedagógusok Vass Lajos Kórusának és a szintén felvidéki Csábi Szeder Fábián Dalegyletnek is karnagya.

Rendszeresen tart továbbképzéseket Magyarországon, Németországban, Szlovákiában, valamint vendégtanárként Kínában és Dél-Koreában is.

2010-ben Artisjus-díjjal tüntették ki.

Érdemes az időpontot jó előre rögzíteni!
Gyertek, hozzátok magatokkal Barátaitokat, Kollégáitokat, nagyszerű este lesz!
KIHAGYHATATLAN ÉLMÉNY!!!

Jegyértékesítés kezdete: 2020. szeptember!

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO