6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Babaváró Party - A Bohém Társulat előadása
Október 10. Vasárnap 17:00

Babaváró Party - A Bohém Társulat előadása

Babaváró Party
Musical komédia - két felvonásban

Egy fiatal pár megtudja, hogy gyermekük lesz, és jó szokás szerint, ünnepséget rendeznek, ahová meghívják pár barátjukat, és a lány családját. Ám az este nagyon hamar világossá válik, hogy nem olyan lesz, mint ahogy az ők elképezték. Ugyanis a főszereplő lány édesanyja, Jutka nem éppen egy visszafogott édesanya. Nem tudja elfogadni a korát, és az italt sem veti meg, Karolina, a főszereplőnk roppant kellemetlen helyzetekbe kerül, a legrosszabb álmai válnak valóra. Ehhez a barátok próbálnak pozitívan állni, de valahogy állandó konfliktus helyzetek alakulnak ki. Karolina párja, Márk védeni próbálja kedvesét, de Jutkával szemben nincs esélye. Karolina barátai, Era, Bobo,Géb,Manyi, az állandó konfliktus rájuk is hatással lesz. Manyi és Géb szerelme nem éppen a legjobb pillanatokat éli meg, ezért felmerül a kérdés, menni, vagy maradni?
Hétköznapi problémákat tár elénk az előadás. A második felvonásban meglepő fordultból sem lesz hiány, mikor megérkezik Truzsu, egy spiritiszta jósnő. Aki kellőképpen felcsigázza a kedélyeket, mikor kiderül, hogy Karolina húga, Micike, végig hazudott egy külföldi iskola során. Bonyodalmak tömkelege, családi viszályok, pánik rohamok, szerelmek, hétköznapi problémák, egy előadásban. Hogy van-e megoldás? Természetesen van, egy szó!
SZERETET, hiszen ez mindenre képes!

Szereplők:
Jutka...........Fésűs Nelly
Márk...........Timkó János
Karolina......Rigler Renáta
Era...............Javorszká Eva
Micike.........Horváth Csenge
Géb..............Putnoki László
Manyi...........H.Varga Tamás
Bobo.............Kohautek Csaba
Truzsu……..Babják Annamária

Jegyár:

  • elővételben 3.500 Ft,
  • az előadás napján 4.000 Ft.

JEGYVÁSÁRLÁS

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online.

Fizetési lehetőségek az IH Rendezvényközpontban: készpénz, bankkártya, Edenred Kultúra és Sport utalvány és kártya, Edenred Ajándékutalvány, illetve OTP, K&H, MKB SZÉP kártya (bármelyik zseb).

Online vásárlásnál OTP szépkártyával (bármely zsebbel) is van lehetőség fizetni.

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO