6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Békével jöttünk - Musimbe Dávid Dennis és Lakatos László közös estje - IDŐPONTVÁLTOZÁS!!
április 30. Péntek 19:00

Békével jöttünk - Musimbe Dávid Dennis és Lakatos László közös estje - IDŐPONTVÁLTOZÁS!!

Kedves Nézőink!

Az április 30-ra módosított 19.00 órás Békével jöttünk - Lakatos László és Musimbe Dávid Dennis közös estje c. előadásunkat az IH Rendezvényközpontban a jelenlegi kormányrendelet miatt sajnos nem tudjuk megtartani. 
Az előadást hosszas szervezés és egyeztetés után sikerült másik időpontra áttennünk.

Az új időpont: 2021. szeptember 23. 19.00, az előadás helyszíne változatlan.

Amennyiben megfelel Önöknek az időpont, a belépőjegyük automatikusan érvényes az új előadásra, azzal egyéb teendőjük nincsen.

Ha az új időpont nem felelne meg, kérjük az e-mail címre jelezzék visszaváltási igényüket május 2-ig, hogy ezt továbbíthassuk az jegyértékesítési partnerünknek, az Interticketnek. Önök azonban dönthetnek úgy, hogy nem kérik a belépőjegyek visszaváltását, támogatva ezzel a Dumaszínház fennmaradását. Kérjük, fontolják meg ezt a lehetőséget is, mivel ebben a rendkívüli helyzetben nagy segítséget jelent számunkra.
Amennyiben az Interticket valamelyik partnerirodájában vásárolta a jegyét, úgy május 2-ig az alábbi űrlapon jelezheti visszatérítési igényét:
https://www.jegy.hu/articles/1066/a-dumaszinhaz-budapesti-es-videki-eloadasainak-listaja-visszavaltasi-igeny-jelzesenek-a-hataridejevel

(A link kizárólag a jegyirodákban megvásárolt jegyek esetében működik!)

A visszaváltás folyamatosan történik, mivel partnerünknek, az Interticketnek is rendkívüli munkateherrel kell megküzdenie.

Ha otthonában szeretné követni fellépőinket, nézze a http://dumatv.hu oldalt!

Üdvözlettel:
A Dumaszínház csapata

 

Letölthető állományok
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO