6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Békével jöttünk - Musimbe Dávid Dennis és Lakatos László közös estje - ÚJ IDŐPONT!!
Szeptember 23. Csütörtök 19:00

Békével jöttünk - Musimbe Dávid Dennis és Lakatos László közös estje - ÚJ IDŐPONT!!

Lakatos László és Musimbe Dávid Dennis első közös estje. A két fiatal stand-upos humorista igazi színes egyéniségek. Estjükön nem csak magukat mutatják meg, hanem életüket, családjukat is. Sok-sok történeten keresztül mesélnek arról, milyen józsefvárosi romaként és terézvárosi afrikaiként felnőni, élni  Magyarországon. Megélni az előítéleteket bölcsen, viccesen, szeretve másokat. A közönség nem csak a két tehetséges fiatal sokszínű és izgalmasan humoros produkcióján, de önmagán is őszintén tud majd nevetni.

Jegyár:

  • 3.690 Ft

 JEGYVÁSÁRLÁS

 Jegyek online kaphatók!


"Kedves Nézőink!


Az április 30-ra módosított 19.00 órás Békével jöttünk - Lakatos László és Musimbe Dávid Dennis közös estje c. előadásunkat az IH Rendezvényközpontban a jelenlegi kormányrendelet miatt sajnos nem tudjuk megtartani. 

Az előadást hosszas szervezés és egyeztetés után sikerült másik időpontra áttennünk.

Az új időpont: 2021. szeptember 23. 19.00, az előadás helyszíne változatlan.

  • Amennyiben megfelel Önöknek az időpont, a belépőjegyük automatikusan érvényes az új előadásra, azzal egyéb teendőjük nincsen.
  • Ha az új időpont nem felelne meg, kérjük az ugyfelszolgalatvidek@dumaszinhaz.hu e-mail címre jelezzék visszaváltási igényüket 2021. május 2-ig, hogy ezt továbbíthassuk az jegyértékesítési partnerünknek, az Interticketnek.
  • Önök azonban dönthetnek úgy, hogy nem kérik a belépőjegyek visszaváltását, támogatva ezzel a Dumaszínház fennmaradását. Kérjük, fontolják meg ezt a lehetőséget is, mivel ebben a rendkívüli helyzetben nagy segítséget jelent számunkra.
  • Amennyiben az InterTicket valamelyik partnerirodájában vásárolta a jegyét, úgy 2021. május 2 -ig az alábbi űrlapon jelezheti visszatérítési igényét: https://www.jegy.hu/.../a-dumaszinhaz-budapesti-es-videki...
    (A link kizárólag a jegyirodákban megvásárolt jegyek esetében működik!) A visszaváltás folyamatosan történik, mivel partnerünknek, az Interticketnek is rendkívüli munkateherrel kell megküzdenie.

Ha otthonában szeretné követni fellépőinket, nézze a http://dumatv.hu oldalt!


Üdvözlettel:
A Dumaszínház csapa

 

Letölthető állományok
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO