6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Békével jöttünk - Musimbe Dávid Dennis és Lakatos László közös estje - ÚJ IDŐPONTBAN!
Január 26. Kedd 19:00

Békével jöttünk - Musimbe Dávid Dennis és Lakatos László közös estje - ÚJ IDŐPONTBAN!

A két fiatal stand-upos humorista igazi színes egyéniségek. Estjükön nem csak magukat mutatják meg, hanem életüket, családjukat is. Sok-sok történeten keresztül mesélnek arról, milyen józsefvárosi romaként és terézvárosi afrikaiként felnőni, élni  Magyarországon. Megélni az előítéleteket bölcsen, viccesen, szeretve másokat. A közönség nem csak a két tehetséges fiatal sokszínű és izgalmasan humoros produkcióján, de önmagán is őszintén tud majd nevetni.

Jegyár:

  • egységesen 3.690,- Ft

A Dumaszínház közleménye:
"Kedves Nézőink!
A január 26-ra módosított 19.00 órás Békével jöttünk - Lakatos László és Musimbe Dávid Dennis közös estje c. előadásunkat az IH Rendezvényközpontban a jelenlegi kormányrendelet miatt sajnos nem tudjuk megtartani.
Az előadást hosszas szervezés és egyeztetés után sikerült másik időpontra áttennünk.
Az új időpont: 2021. április 30. 19.00, az előadás helyszíne változatlan.
Amennyiben megfelel Önöknek az időpont, a belépőjegyük automatikusan érvényes az új előadásra, azzal egyéb teendőjük nincsen.
Ha az új időpont nem felelne meg, kérjük az ugyfelszolgalatvidek@dumaszinhaz.hu e-mail címre jelezzék visszaváltási igényüket január 24-ig, hogy ezt továbbíthassuk az jegyértékesítési partnerünknek, az Interticketnek. Önök azonban dönthetnek úgy, hogy nem kérik a belépőjegyek visszaváltását, támogatva ezzel a Dumaszínház fennmaradását. Kérjük, fontolják meg ezt a lehetőséget is, mivel ebben a rendkívüli helyzetben nagy segítséget jelent számunkra.
Amennyiben az InterTicket valamelyik partnerirodájában vásárolta a jegyét, úgy január 24-ig az alábbi űrlapon jelezheti visszatérítési igényét:
(A link kizárólag a jegyirodákban megvásárolt jegyek esetében működik!)
A visszaváltás folyamatosan történik, mivel partnerünknek, az Interticketnek is rendkívüli munkateherrel kell megküzdenie.
Ha otthonában szeretné követni fellépőinket, nézze a http://dumatv.hu oldalt!
Üdvözlettel:
A Dumaszínház csapata"

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Letölthető állományok
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO