6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
CARL, The Pontiac és utolsø koncert //IH Café
December 01. Csütörtök 19:00

CARL, The Pontiac és utolsø koncert //IH Café

19:00 kapunyitás
19:30 CARL
21:00 The Pontiac
22:30 utolsø

CARL

A Carl 2020-ban alakult szegedi alter/indie rock zenekar, 4 srác szerelemgyereke, egy alkotóközösség, aminek a központja a zene.

Jelenleg 1 nagylemezt vettek fel, melynek a masteringjét a szegedi Miracle Soundos Szebi és Sóti Norbi készítette. A lemezről 2 videóklip is keszült, a "Dobog tovább" és a "Ha élnél" c. dalokhoz. Utóbbi egy szomorú és a zenekarhoz közeli igaz történethez kapcsolódik. A dal, a szöveg és a klip is azt az eseményt dolgozza fel.

Jelenleg következő lemezükön dolgoznak, amiből az első dal singleként és a SZIN-fesztiválon forgatott videóklipként 2022. végén fog megjelenni "Vissza néztél" címmel, a dal felvételei pedig a pécsi "ZajZajZaj" studiójában készültek.

Facebook

Instagram

Spotify

Soundcloud

The Pontiac

A blues alapoktól a dallamos rock irányába tartó The Pontiac zenekar 2017-ben indult. Első anyagaikat angol nyelven írták, és sokkal inkább táplálkozott a blues hagyományokból, 2020-ban váltottak a magyar nyelvre, és ez a változás a zenére is kihatott. Az anyanyelvi dalok közül egyértelműen az Az lenne csak szép jelentette az áttörést akár, ha a videómegosztó oldalon mért népszerűséget, vagy a Petőfi rádió hazai top listáján való több hetes szereplést nézzük. A zenekar - a fesztivál fellépések mellett - turnézott a Margaret Island és a Blahalouisiana előzenekaraként.

2021. októberben adták ki második (és egyben első magyar nyelvű) nagylemezüket, a Jöhet velünk bárkit. 2022. év elején a zenekar frontemberét, Nagy Barnabást Petőfi Zenei Díjra jelölték, az év férfi előadója kategóriában. Idén megjelent Csak a csend van című daluk szintén Petőfi slágerlistás lett.

https://bit.ly/3far50x

http://bit.ly/2L0rELN

http://bit.ly/2URRCTD

https://spoti.fi/3bEL6cH

 

Utolsø

A melodikus pop rock és a rock zene egyvelege, amit melankolikus dalszövegek tesznek egésszé. Ez lenne az Utolsø, egy friss formáció Szeged szívéből.

https://spoti.fi/3fPLZ98

https://youtu.be/1Ihen2GLp-4

https://www.facebook.com/utolso.szeged

Jegyár:

  • elővételben 2.000 Ft,
  • a koncertek napján 2.500 Ft.

JEGYVÁSÁRLÁS

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online.

Fizetési lehetőségek az IH Rendezvényközpontban: készpénz, bankkártya, Edenred Kultúra és Sport utalvány és kártya, Edenred Ajándékutalvány, illetve OTP, K&H, MKB SZÉP kártya (bármelyik zseb).

Online vásárlásnál OTP szépkártyával (bármely zsebbel) is van lehetőség fizetni.

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO