6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Csányi Sándor színházi estje - Hogyan értsük félre a nőket? - !ELMARAD!
December 27. Vasárnap 19:00

Csányi Sándor színházi estje - Hogyan értsük félre a nőket? - !ELMARAD!

Mi a teendő abban az esetben, ha az ember a szülőszoba ajtajában döbben rá arra, hogy nemcsak a gyerekekkel nem tud bánni, a nőkkel sem? Miért a mi hibánk, ha ők rosszat álmodnak? Miért baj, ha őszintén válaszolunk arra kérdésre, hogy fogytam-e? Érdemes-e a friss jogosítvánnyal vezető feleségünknek tanácsokat osztogatni a forgalomban? Eljön-e a pillanat egy nő életében, amikor azt mondja: Köszönöm, van elég cipőm, nem kell több. Illetve, hogy mindezek ellenére miért dobban meg mégis a szívünk, ha belép a szobába?

Nos, ezekre a kérdésekre nem tud választ adni az előadás. Viszont számos hasonló kérdést vet fel az együttélés nehézségeiről, szépségeiről, örömeiről. (Magunk között szólva: inkább nehézségeiről.)

Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka; nyolc különböző karakter, nyolcvan percben.
Egy részben, szünet nélkül.

Jegyár:

  • 1-3. sor 6900 Ft,
  • 4-20. sor 5900 Ft,
  • 21-22. sor 4900 Ft.

 


A 2020. december 27-re meghirdetett Csányi Sándor- Hogyan értsük félre a nőket? című előadása elmarad!

 

Csányi Sándor hivatalos Facebook oldalán a következő információk olvashatók:

"Sziasztok.
Bármennyire szerettünk volna megoldást találni, a 2020. november 10-én éjféltől életbe lépő kormányrendelet szerint a 2020. december 31-ig meghirdetett Hogyan értsük félre a nőket? előadásokat későbbi időpontra kell halasztanunk.
Az új időpontról a későbbiekben küldünk tájékoztatást. A megváltott jegyek automatikusan érvényesek a pótelőadásra, további teendő azokkal nincs. Jegyekkel kapcsolatos kérdéseiteket az ugyfelszolgalat@tixa.hu e-mail címre várjuk."

 Megértésüket és türelmüket köszönjük!

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO