6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Dr. Bánki György: A mérgező kapcsolatok pszichológiája
Október 25. Hétfő 18:00

Dr. Bánki György: A mérgező kapcsolatok pszichológiája

"Micsoda egy szerencsés flótás, akinek nem volt mérgező szülője, bántalmazó viszonya és nem kényszerült még össze egyetlen förtelmes főnökkel sem! A mostani előadás elsősorban a toxikus munkahelyi viszonyok szövedékében segít eligazodni és talán az ártalmakkal szemben némileg fölvérteződni. Ám az érvényes tudás óhatatlanul kihat a bármilyen másik ember által okozott mérgezés kiismerésére is."

A 2021-es ősz lélektani előadását egészen biztosan dr. Bánki György pszichiáter hozza el a Mentor(h)áló és az IH közös színpadára, aki korábban már 3 alkalommal is nagyszerű, élvezetes, elgondolkodtató előadást tartott nálunk.
Dr. Bánki György pszichiáter már több éve publikál cikkeket közéleti témákban, lélektani szemszögből elemez társadalmi kérdéseket. A legnagyszerűbb könyv a nárcizmusról c. könyve 2016-ban jelent meg, és azonnal óriási sikert aratott.
Mostani előadása és annak témája is rendkívüli érdeklődésre számíthat: a mérgező, toxikus munkahelyi és családi kapcsolatok igencsak jelen vannak mindennapjainkban, sokak életét meghatározzák, így nagyon fontos, hogy egy profi szakember segítségével foglalkozzunk ezekkel a kérdéssel.

Jegyár: 

  • kedvezményes 2.300 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány);
  • teljes árú 2.800 Ft.

JEGYVÁSÁRLÁS

Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online.

Fizetési lehetőségek az IH Rendezvényközpontban: készpénz, bankkártya, Edenred Kultúra és Sport utalvány és kártya, Edenred Ajándékutalvány, illetve OTP, K&H, MKB SZÉP kártya (bármelyik zseb).

Online vásárlásnál OTP szépkártyával (bármely zsebbel) is van lehetőség fizetni.

Jegyértékesítés kezdete: 2021. szeptember 20. (hétfő) 8 óra

 

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO