6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
dr. Bánki György: Így készül a magány
December 02. Hétfő 18:00

dr. Bánki György: Így készül a magány

A Mentor(h)áló Pedagógiai esték eddigi történetének egyik legsikeresebb előadója az új évadban is visszatér! Dr. Bánki György pszichiáter most ismét olyan témát jár körbe előadásában, melyben mindannyian (kicsik és nagyok) érintettek lehetünk, s melyre mindannyian kíváncsiak vagyunk.
“Mit is jelent vajon az a fogalom, hogy magány? Nyilván ezerféleképpen nekifuthatunk a meghatározásnak, és sok megfogalmazás lehet hiteles.
Én a magányt úgy definiálnám, mint egy olyan átható élményt, amikor azt hiszem, nincs, aki átérezze az érzéseimet; nincs, aki igazán lássa és tükrözze a személyemet; nincs, aki kielégítse az igényeimet; nincs, aki készen álljon a saját világképét akár félretenni, hogy kibontakozhasson az enyém; és nincs, aki mindeközben meleg érzelmekkel elfogadja a puszta lényemet.
 
Nincs olyan, akinek fontos vagyok. Pontosabban: én nem hiszek benne, hogy van.
Ha az orrom előtt áll, ha kitart mellettem, ha mindent megtesz, én akkor sem tudok bízni benne, és figyelem, mikor árulja el az igazi szándékait.
Azt hiszem, ez a magány.”
Fanyar humorú, élvezetes és elgondolkodtató este vár ránk most is, melyen dr. Bánki György a magány kialakulásának gyermekkori útjairól beszél majd – szerintünk az ősz egyik legnagyobb élménye lesz.
 
Jegyárak:
 
  • pedagógus-, diák- és SZTE-igazolvánnyal 1800 Ft,
  • normál jegyár 2600 Ft.

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online.

Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!
 
Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya, OTP, K&H, MKB SZÉP kártya, Ticket Culture&Sport utalvány, Ticket Compliments utalvány, Ticket Compliments Top Premium utalvány, Edenred ajándékutalvány.
 
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO