6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
dr. Boldizsár Ildikó: Mesék a csodakertről - Az egyetlen Földért
Február 04. Kedd 18:00

dr. Boldizsár Ildikó: Mesék a csodakertről - Az egyetlen Földért

2020-ban is mesésen indul a február: az előző évek egyik legnépszerűbb előadója, dr. Boldizsár Ildikó meseterapeuta visszatér a Pedagógiai esték színpadára!

Egy évvel ezelőtt pontosan ezen a napon tartott emlékezetes, "libabőrös" meseestét a Pedagógiai esték színpadán Boldizsár Ildikó és Szervét Tibor - aki ott volt, máig emlegeti az este különleges és megismételhetetlen hangulatát.

"Boldizsár Ildikó és a Metamorphoses Meseterápiás Egyesület csatlakozott a Művészek a klímatudatosságért csoporthoz, és vállalták, hogy összegyűjtik a világ népmesekincséből azokat a meséket, amelyek a teremtett világ iránti felelősségről, az ember ezzel kapcsolatos feladatairól szólnak, hogy segítsenek a szülőknek, pedagógusoknak és mindnyájunknak a tudatosításban.
Olyan meséket adnak közre, amelyekben az ember még harmóniában élt a természettel, és tudta, hogy mit kell tennie, hogy ez így maradjon.
Olyan meséket, amelyekben az ember tiszteli a fákat, növényeket, állatokat, és szót ért velük - összhangban léteznek vagy törekszenek rá egy-egy konfliktus után.
Olyan meséket, amelyekben a teremtett világ szépsége megmutatkozik, és az ember ennek örülni tud, érzi a felelősségét.
És olyan meséket is, amelyekben ezt nem érzi, aztán baj lesz belőle... De még van visszaút, megbocsátás, egy utolsó lehetőség."

Jegyárak:

  • kedvezményes 2000 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány);
  • teljes árú 2800 Ft.

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online.

Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!

Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya, OTP, K&H, MKB SZÉP kártya, Ticket Culture&Sport utalvány, Ticket Compliments utalvány, Ticket Compliments Top Premium utalvány, Edenred ajándékutalvány.

JEGYVÁSÁRLÁS

 

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO