6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Dr. Gyurkó Szilvia a Mentor(h)álóban: Digitális gyermekvédelem - online előadás
Május 11. Kedd 18:00

Dr. Gyurkó Szilvia a Mentor(h)álóban: Digitális gyermekvédelem - online előadás

FIGYELEM! Ez az előadás dr. Gyurkó Szilvia 2020. november 3-i szegedi előadásának - Mit tesz a net a gyerekkel - rögzített változata!

Dr. Gyurkó Szilvia, Magyarország egyik legismertebb és legnépszerűbb gyermekjogi szakembere a Mentor(h)álóban!

Az előadás időpontja: 2021. május 11. kedd 18.00 -tól 2021. május 15. szombat 18:00-ig megtekinthető a videó
Az előadás címe: Digitális gyermekvédelem - ONLINE ELŐADÁS!
Előadónk: Dr. Gyurkó Szilvia, Magyarország egyik legismertebb és legnépszerűbb gyermekjogi szakembere
(FIGYELEM: ez az előadás dr. Gyurkó Szilvia 2020. november 3-i szegedi előadásának - Mit tesz a net a gyerekkel - rögzített változata!)

Jegyárak:

  • normál jegy: 1.800 Ft (egyedül nézem)
  • családi jegy: 2.500 Ft (többen nézzük)
  • támogatói jegy: 5.000 Ft (támogatom a sorozat életben maradását)

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online.

Fizetési lehetőségek a helyszínen: készpénz, bankkártya, Edenred Kultúra és Sport utalvány és kártya, Edenred Ajándékutalvány, illetve OTP, K&H, MKB SZÉP kártya (bármelyik zseb).

Online vásárlásnál OTP szépkártyával (bármely zsebbel) is van lehetőség fizetni.

JEGYVÁSÁRLÁS

Hogyan tekinthetem meg az előadást?

Tarts velünk ezen az izgalmas estén és tanulj Te is nagyszerű előadónktól a Mentor(h)áló Pedagógiai esték legújabb előadásán.

Miről szól ez az előadás?
Dr. Gyurkó Szilvia nevét már nem kell bemutatni a Mentor(h)áló közönségének, hiszen 3 alkalommal is emlékezetes, nagyhatású előadást tartott sorozatunkban.
Dr. Gyurkó Szilvia Magyarország talán legismertebb és legnépszerűbb gyermekjogi szakértője és aktivistája.
Nemzetközi elismertségű gyermekjogi szakember, az UNICEF Magyarországi Bizottságának korábbi gyermekjogi igazgatója. Több éven keresztül az Országos Kriminológiai Intézet tudományos munkatársaként is dolgozott, így kellő rálátással rendelkezik a gyermekek bántalmazásának hazai és nemzetközi állapotára.
Évek óta a Hintalovon Alapítvány keretein belül igyekszik munkatársaival meggyőzni a társadalom különböző szereplőit, szülőket, pedagógusokat, döntéshozókat a gyermeki jogok fontosságáról.
"Digitális gyermekvédelem" c. előadásában is a szülői/felnőtti tudatosságról, a digitális szülőségről beszél majd. Szilvi karizmatikus előadó, akinek online előadását mindenkinek jó szívvel ajánljuk! Szülőként/nagyszülőként, pedagógusként, szakemberként új kihívásokkal állunk szemben, ezért új fogalommal kell megbarátkoznunk: a digitális gyermekvédelem fogalmával.
"Már az újszülöttekre is hatnak a digitális eszközök, ezért nem lehet elég korán kezdeni a nethasználattal kapcsolatos szülői tudatosságot.
Persze a problémák jó részével csak akkor találkozik a szülő, ha a gyereke már kamasz lett, de azért akkor sem vagyunk teljesen eszköztelenek, ha segíteni szeretnénk.
A támogatási és beavatkozási lehetőségekről, az "elég jó digitális szülőségről", kortárs online zaklatásról és iskolai netes konfliktusokról is szól majd az előadás.
Sodró, lendületes, meggyőző előadás, melyben Szilvi a 0-3 éves kortól egészen a kamaszkorig bemutatja a digitális kor gyerekekre gyakorolt hatásait és eszközeit. Gyurkó Szilvia figyelmeztet a veszélyekre is, hogyan hálózza be az eszközhasználat a csecsemők (!), a gyerekek és kamaszok napi szokásait."
Dr. Gyurkó Szilvia előadása "receptre felírt" előadás, fontos témákról beszél, elemi erővel. Kihagyhatatlan!

Szeretettel várunk minden szülőt/nagyszülőt, pedagógust, gyerekekkel bármilyen szakterületen "találkozó" felnőttet.
(FIGYELEM: ez az előadás dr. Gyurkó Szilvia 2020. november 3-i szegedi előadásának - Mit tesz a net a gyerekkel - rögzített változata!)

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO