6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Dr. Mérő László: A változás varázsigéi
Március 04. Szerda 18:00

Dr. Mérő László: A változás varázsigéi

Dr. Mérő László matematikus, pszichológus egy igazi “csodabogár”, s nem hétköznapi előadó. Ezt 2016 és 2018 tavaszán már sokan megtapasztalhattuk :-)

"Egy edző által a verseny közben bekiabált szavak győzelemhez segíthetik a versenyzőt, aki pedig már épp meghalni készült a fáradtságtól. 

Egy hipnotizőr néhány szóval transzállapotba tudja juttatni az alanyát. Egy üzleti tanácsadó sokszor maga sem tudja, mely szavai vannak az ügyfelére, mondjuk egy cég vezérigazgatójára olyan hatással, hogy az hosszú távra megváltoztatja az üzlet menetét.
Ebben az előadásban két fontos pszichológiai alapfogalom, a varázsigék és a változás természetét és egymással való kapcsolatait mutatjuk be.
A kulcsfogalom, ami a kettőt összeköti: az okos egyszerűség.
Egyre bonyolultabb világunkban az okos egyszerűség önálló értékké vált."

 

Jegyár:

  • kedvezményes 2000 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány);
  • teljes árú 2800 Ft.

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online.

Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!

Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya, OTP, K&H, MKB SZÉP kártya, Ticket Culture&Sport utalvány, Ticket Compliments utalvány, Ticket Compliments Top Premium utalvány, Edenred ajándékutalvány.

JEGYVÁSÁRLÁS

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO