6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
dr. Tóth Árpád, a zseniális karnagy közkívánatra visszatér: A dal mögött megbúvó nép - ONLINE ELŐADÁS
április 06. Kedd 18:00

dr. Tóth Árpád, a zseniális karnagy közkívánatra visszatér: A dal mögött megbúvó nép - ONLINE ELŐADÁS

Az előadás időpontja: 2021. április 6. kedd 18.00

Az előadás címe: A dal mögött megbúvó nép - emberi történetek népdalaink tükrében - ONLINE ELŐADÁS!

Előadónk: dr. Tóth Árpád karnagy, egyetemi és középiskolai tanár, a Csíkszerda improvizációs kórus vezetője, a Kórusok Éjszakája megálmodója és főszervezője

Jegyárak:

  • normál jegy: 1.800,- Ft (egyedül nézem)
  • családi jegy: 2.500,- Ft (többen nézzük)
  • támogatói jegy: 5.000,- Ft (támogatom a sorozat életben maradását)

JEGYVÁSÁRLÁS

Az előadás a megadott kezdőidőponttól számított 24 órán belül (2021. április 6. kedd 18.00-tól április 7. szerda 18.00-ig) itt lesz elérhető: 

https://ihrk.streamtar.eu/ihrk/mentorhalo_dr_toth_arpad_a_dal_mogott_megbuvo_nep

Kétszeresen is kivételes élmény volt a Mentor(h)áló Pedagógiai esték 2019-es évadzáró előadása: egyrészt dr. Tóth Árpád karnagy a sorozat eddigi történetének legnagyobb vastapsát "bezsebelve" szívmelengető előadásával közönségünk egyik TOP kedvencévé lépett elő, másrészt a résztvevők olyan igazi feltöltődésnek és közös éneklésnek lehettek részesei, amilyennek csak nagyon ritkán (sokan közülük azóta is emlegetik az élményt).
Most ez a rendkívül tehetséges, elkötelezett és agilis fiatalember KÖZKÍVÁNATRA visszatér a Pedagógiai esték virtuális színpadára: április 6-án, kedden este nagy-nagy örömünkre ismét vendégünk lesz dr. Tóth Árpád karnagy, egyetemi és középiskolai tanár, a Csíkszerda improvizációs kórus vezetője, a Kórusok Éjszakája megálmodója és főszervezője.
Kihagyhatatlan előadás lesz egy "energiabomba" előadótól - ezt garantáljuk.

Az előadást minden korosztálynak, minden feltöltődni vágyó, énekelni (valaha is) szerető embernek jó szívvel ajánljuk.

Gyertek, gyertek, nagyszerű este lesz - Árpád még az online térben is emlékezetes estét fog szerezni mindannyiunk számára!

Tóth Árpád a Zeneakadémia Kodály Intézetében és a budapesti Képző- és Iparművészeti Szakközépiskolában tanít, a pedagógusi pálya mellett pedig 2000 óta amatőr kórusokat vezényel, ezek közül jelenleg a budapesti Csíkszerda kórus a legismertebb.
"A Csíkszerdát manapság már mozgalomként, igazi flow-ként szokás emlegetni – az eredetileg szerdánként próbáló kórusnak immáron öt „alosztálya” van: Csíkhétfő, Csíkkamara (kedd), Csíkszerda, Csíkcsütörtök és a gyerekkar, vagyis a Csíkkids. Az együttes abban hisz, hogy a 21. század elején ideje lenne leszámolni a kórusénekléshez tapadó mintegy százéves megszokásokkal, és érdemes lenne újragondolni a közösen énekelve alkotás minden egyes mozzanatát. A kórus saját, csíkos fellépőruhája pedig elengedhetetlen kellék és védjegy!"
Hazai tevékenysége mellett a Szlovákiai Magyar Pedagógusok Vass Lajos Kórusának és a szintén felvidéki Csábi Szeder Fábián Dalegyletnek is karnagya.
Rendszeresen tart továbbképzéseket Magyarországon, Németországban, Szlovákiában, valamint vendégtanárként Kínában és Dél-Koreában is.
2010-ben Artisjus-díjjal tüntették ki.
KIHAGYHATATLAN ÉLMÉNY!!!

Hogyan tekinthetem meg az előadást?
- Vásárold meg a jegyed ITT!
(segítség: Kisokos online előadások jegyvásárlásához és megtekintéséhez: http://www.jgypk.hu/mentorhalo/jegyvasarlasi-kisokos/)
- A megadott időpontban kattints az előadás eléréséhez az IHRK Streamtár oldalra: https://ihrk.streamtar.eu/mentorhalo
FIGYELEM: az előadás csak a megadott kezdőidőponttól érhető el!
- Tarts velünk ezen az izgalmas estén és tanulj Te is nagyszerű előadónktól a Mentor(h)áló Pedagógiai esték legújabb előadásán.

Nem érsz rá aznap este?
Semmi gond: az előadás a megadott kezdőidőponttól számított 24 órán belül (2021. április 6. kedd 18.00-tól április 7. szerda 18.00-ig) lesz elérhető.
Így a megadott időkereten belül bármikor megtekintheted az előadást, a neked legalkalmasabb időpontban (reggel, délben, este vagy épp éjszaka).

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO