6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Dr. Tóth Árpád: Egy műfaj, tele titkokkal - a kánon
Június 13. Hétfő 18:00

Dr. Tóth Árpád: Egy műfaj, tele titkokkal - a kánon

Előadónk: dr. Tóth Árpád karnagy, egyetemi és középiskolai tanár, a Csíkszerda improvizációs kórus vezetője, a Kórusok Éjszakája megálmodója és főszervezője.

"A srác egy zseni, magával ragadó, karizmatikus személyisége van, emellett hatalmas tudása és lendülete hozzá. Szerencsém van, hogy a kortársa lehetek."
"Látatlanban is hittem, hogy a záróakkordnak választott előadó remek lesz, de hogy ennyire csúcs szuper lesz, bevallom nem gondoltam volna. Olyan lélekmelengető volt, amit csinált."
"Árpi minden kínomat elfeledtette! Ahogy minden alkalommal."

Csak néhány nézői visszajelzést idézünk dr. Tóth Árpád korábbi szegedi vendégszerepléseiről, kedvcsinálóként azok számára, akiknek még nem volt alkalmuk megélni Árpi hihetetlen lelkesedését, szakmai profizmusát, nem mindennapi feltöltődést nyújtó előadását.

Kivételes öröm számunkra, hogy a tavaszi évad zárásaként ismét visszatér hozzánk dr. Tóth Árpád karnagy, egyetemi és középiskolai tanár, a Csíkszerda improvizációs kórus vezetője, a Kórusok Éjszakája megálmodója és főszervezője, a Mentor(h)áló Pedagógiai esték sorozat eddigi legnagyobb vastapsának "tulajdonosa"️ !

Biztosak vagyunk abban, hogy Árpi ezen az estén is bebizonyítja mindannyiunk számára, hogy "énekelni jó, énekelni nem ciki", és “sok minden más lehetne, ha csak egy kicsit is éneklőbb emberek lennénk.”

"Az iskolai énekórákról ismert műfajról kevesen tudják, hogy a középkortól kezdve különös misztikum övezi.
Minden korban zeneszerzők sora komponált kis- és nagyszabású műveket, melyekben a tökéletes utánzás szerepet játszik.
Zenei rejtvények, kísérletek, matematikai feladványok és számos talány fűződnek kánonokhoz, melyek csak arra várnak, hogy közösen felfedezzük őket."

  Jegyár:

  • kedvezményes árú jegyek: 1.800 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány);
  • teljes árú jegyek: 2.500 Ft.

JEGYVÁSÁRLÁS

Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online.

Fizetési lehetőségek az IH Rendezvényközpontban: készpénz, bankkártya, Edenred Kultúra és Sport utalvány és kártya, Edenred Ajándékutalvány, illetve OTP, K&H, MKB SZÉP kártya (bármelyik zseb).

Online vásárlásnál OTP szépkártyával (bármely zsebbel) is van lehetőség fizetni. 

Jegyértékesítés kezdete: 2022. május 9. 12 óra

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO