6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Elefánt koncert , vendég: Analog Balaton // IH CAfé
November 18. Csütörtök 19:00

Elefánt koncert , vendég: Analog Balaton // IH CAfé

19:00 Kapunyitás

19:30 Analog Balaton

21:00 Elefánt

Indul a jövőre 10 éves Elefánt zenekar őszi-téli turnéja!

A félbemaradt EL lemezbemutatós dalok mellé két új aktualitás  is bekerült a repertoárba, lesz KÁR https://www.youtube.com/watch?v=6OyfWlyQBZU és ÉN https://www.youtube.com/watch?v=SiUcvl1X8sE is, de nem marad el a szokásos pogó és összeborulás sem! A „legjobb közönség” díját már kiosztotta a zenekar, aki volt már Elefánt koncerten az tudja milyen, aki még nem volt, ott a helye! Várunk Titeket! 

ELEFÁNT

Az Elefánt Kodály Method 2012-es bemutatóján adta első önálló koncertjét és a Szendrői Csaba énekes, szövegíró, Tóth András gitáros, Kovács Zoltán billentyűs, Horváth Ede Bence basszusgitáros és Németh Szabolcs dobos alkotta zenekar azóta is változatlan felállásban alkot. Első nagylemezüket, a Vérkeringőt már stabil rajongótábornak mutatták be 2013-ban, és a csapat az azóta eltelt években olyan alkotó közösséggé formálódott, amely folyamatosan keresi a kreatív utakat és a megújulás lehetőségét.

Gomoly című második albumuk 10 napig vezette a Deezer hazai hallgatottsági listáját. Harmadik nagylemezüknek, a 2017 tavaszán megjelent Minden-nek már dupla teltházas lemezbemutatót rendeztek az A38 Hajón, mert az első estére az összes jegyet elkapkodták a rajongók. A közönség egyre növekvő elismertsége mellett a szakma is díjazta a zenekar a munkásságát. Többszöri Fonogram díj jelölések mellett Szendrői Csaba és a zenekar 2018-ban az „Artisjus // Év Könnyűzenei alkotója” elismerésben részesült.

2019. szeptemberében jelent meg a negyedik nagylemezük EL címmel, melyet a vidéki klubturné mellett az Akvárium Nagy Halljában szintén teltházas koncerttel ünnepeltek és amely a kritikusok szerint „az eddigi legkiforrottabb, és egyben leginkább populáris lemeze a csapatnak”. (Magyar Narancs, 2019. november)

2021. április 29-én jelent meg a zenekar új dala, az ÉN. Az animációs klipet Bognár Bandi, a MOME hallgatója készítette. 

Július elején KÁR címmel jött a fülbemászó, de egyben sejtelmes erős húzású dal, amihez Brauner Máté rendező, Bálint Dani operatőr és stábja készítette a klipet.  

 

ANALOG BALATON

Az Analog Balaton egy 2017 óta működő, budapesti bázisú, elektronikus zenei duó. A zenekar arra törekszik, hogy a pop/rock dallamosságát és az elektronikus zene monotonitását ötvözze, és ezáltal egy egyedi hangzásvilágot hozzon létre. Számos fesztiváltól kaptak meghívást, (Fishing on Orfű, Bánkitó fesztivál, Campus Fesztivál) és előzenekari felkérést (Punnany Massif, Elefánt, Zagar). A hazai fellépések mellet külföldi előadók vendégeiként is volt lehetőségük játszani. Előzenekarként lehetőséget kaptak a holland Weval és az amerikai Bob Moses előtt, mely koncerteknek az A38 hajó és Akvárium Klub biztosított helyszínt. Legnagyobb hazai sikerük a 2019-es single megjelenést követő teltházas koncert volt az Akvárium klubban. 

Jegyár:

  • elővételben 2.500 Ft,
  • a koncertek napján 3.000 Ft.

JEGYVÁSÁRLÁS

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online.

Fizetési lehetőségek az IH Rendezvényközpontban: készpénz, bankkártya, Edenred Kultúra és Sport utalvány és kártya, Edenred Ajándékutalvány, illetve OTP, K&H, MKB SZÉP kártya (bármelyik zseb).

Online vásárlásnál OTP szép kártyával (bármely zsebbel) is van lehetőség fizetni.


 

 A rendezvényen csak védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek és az általuk kísért kiskorúak vehetnek részt!

 

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO