6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
ELMARAD! Benkő Zsolt & Blues Bell koncert // IH Café
December 01. Szerda 19:00

ELMARAD! Benkő Zsolt & Blues Bell koncert // IH Café

Kedves Vendégeink!

2021. december 1-re tervezett Benkő Zsolt & Blues Bell koncert betegség miatt elmarad. A rendezvényre szóló jegyek visszatérítésre kerülnek. 

A SZÉP kártyákkal és online a SimplePay rendszerén keresztül megvásárolt jegyek(et) automatikusan  visszatéríti társaságunk a vásárláskor használt bankkártyához tartozó bankszámlára.

A jegypénztárban készpénzzel vagy bankkártyával vásárolt jegy(ek) visszaváltásához szükséges információkat kérjük a jegyinfo@ihrk.hu e-mail címre legyenek szívesek a lap alján található táblázat visszaküldésével jelezni felénk 2021. 11. 26. - 2021. 12. 14. éjfélig.

A jegyek visszatérítésére készpénzben nincs lehetőség.

A jegyek értékének visszatérítésére, pénzügyi rendezésére folyamatosan, a beérkező adatok alapján kerül sor.

Visszatérítés módjai:

  • Az online bankkártyával történt vásárlás esetén, a SimplePay online fizetési rendszerén keresztül arra a bankszámlaszámra térítjük vissza a jegy(ek) értékét, amelyről az eredeti tranzakció történt.
  • A SZÉP-kártyával történt vásárlás esetén a SZÉP kártya szolgáltató rendszerén keresztül térítjük vissza a jegy(ek) ellenértékét. A Szolgáltató a vásárláskor használt SZÉP kártyához tartozó alszámlára téríti vissza a jegy(ek) ellenértékét. Bankszámlára való visszautalásra nincs lehetőség.
  • Az IH Rendezvényközpontban személyesen készpénzzel vagy bankkártyával vásárolt jegyek esetén, a jegy(ek) ellenértékét a táblázatban megadott bankszámlaszámra való visszautalással térítjük vissza.


Csak a 2021. 11. 26. – 2021. 12. 14. éjfél között e-mailben beérkező jegyvisszaváltás igények érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a megadott visszaváltási igény leadási határideje jogvesztő. A megadott határidő után nem áll módunkban a jegy(ek) értékének megtérítése. Kérjük, a tájékoztatásnak megfelelően legyenek szívesek eljárni a jegyvisszaváltás során.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!


 

Blues Bell:

Több, mint huszonöt éve a blues-funk-jazz-rock'n'roll égtájak között vándorló négyes- (néha ötös-) fogat.

Benkő Zsolt:

Magyar blues-gitáros, előadó, zeneszerző, oktató. Máig a legfoglalkoztatottabb blues-gitárosok egyike, s az őt követő nemzedékből is számos tehetség tőle tanulta meg a műfaj fogásait. Session-zenészként sok formációban közreműködött, miközben saját zenekaraiban tagként, majd zenekarvezetőként lépett fel.

Jegyár:

  • elővételben 1.500 Ft,
  • a koncert napján 1.900 Ft.
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO