6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
ELMARAD! Caramel - Élőzenekaros koncert
Október 28. Szerda 19:00

ELMARAD! Caramel - Élőzenekaros koncert

Sikere több mint 13 éve töretlen, dalait 100 milliónál többször töltötték le YouTube-on és egyéb internetes felületeken. Négy telt házas Aréna koncert, több országos turné, színházi és fesztiválfellépések fűződnek nevéhez. Fonogram- és BRAVO-díjas, ötszörös platinalemezes, többszörös Petőfi TOP40, Mahasz TOP10-es szerző-előadó.

2017-es Caramel 7 című albuma dupla platinalemez lett, 2018-ben pedig elsőként kapta meg az újonnan alapított Máté Péter-díjat a könnyűzene területén végzett kiemelkedő munkásságáért.

A koncerten felcsendülnek legnépszerűbb slágerei, mint a Szállok a dallal, Ébren álmodók, Lélekdonor, Vízió, Jelenés, Mennem kell, Végtelen, Még egyszer, Használd a szívedet, stb.


A KONCERT ELMARAD!

KB Produkciós Iroda közleménye:

"Tisztelt Vásárlók! Érdeklődők, partnereink!

Idén sajnos a Caramel koncerteket is törölnünk, illetve halasztanunk kell. A maszkban ülős rendezvények, annyira visszavetették a vásárlási kedvet joggal, hogy kitermelhetetlen a koncert költsége. Abban maradtunk Caramelékkel, hogy ha a helyzet engedi, akkor az összes koncertet pótolni fogjuk. Addig kérjük megértésüket és türelmüket.
Azok a vásárlók, akik nem szeretnék megvárni a következő koncertet, természetesen, visszaigényelhetik a jegyek árát a jegy.hu-tól. Bízunk abban, hogy megértésre találunk és talán tavasszal ismét tudunk találkozni.

Üdvözlettel: Kadlecsik Zoltán, 06/20 284-5434, Rendben Van Kft. KB PRODUKCIÓS IRODA"

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO