6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
!ELMARAD! - Izé szerint a világ - könyvbemutatóval egybekötött előadás - Szeged terem
Március 31. Kedd 19:00

!ELMARAD! - Izé szerint a világ - könyvbemutatóval egybekötött előadás - Szeged terem

Az előadás elmarad!

JEGYVISSZAVÁLTÁS: 2020.05.08.-2020.06.08

Jegyvisszaváltás menete:

Az online bankkártyával vásárolt jegyek értékét automatikusan visszatérítjük a SimplePay online fizetési rendszerén keresztül.

Az online SZÉP kártyával vásárolt jegyek értékének visszatérítéséhez, kérjük, a e-mail címre legyenek kedvesek kitöltve visszaküldeni a csatolt táblázatot 2020.06.08-ig.

Az IH Rendezvényközpontban személyesen vásárolt jegyek értékének visszatérítéséhez, kérjük, a  e-mail címre legyenek kedvesek kitöltve visszaküldeni a csatolt táblázatot 2020.06.08-ig.

A beérkező e-mailek feldolgozása és egyeztetése után minden héten, egy munkanapon áll módunkban a visszatérítéseket elindítani. Az adott hét kedd éjfélig beérkező igényeket adott hét csütörtökön átutalással egyenlítjük ki.

Csak a 2020. május 8. és 2020. június 8. között e-mailben beérkező jegyvisszaváltás igények érvényesek, így aki korábban már elküldte kérését, kérjük a megadott módon és formában most újra tegye meg azt.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a megadott visszaváltási igény leadási határideje jogvesztő. A megadott határidő után nem áll módunkban a jegyek értékének megtérítése. Kérjük, a tájékoztatásnak megfelelően legyenek szívesek eljárni a jegyvisszaváltás során.

Bővebb infó:
https://www.ihrendezvenykozpont.hu/hirek/jegyvisszavaltasi-informaciok-2-kor.html


Megértésüket és türelmüket köszönjük!

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO