6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
!ELMARAD! - Jazzarosa koncert
Március 12. Csütörtök 19:00

!ELMARAD! - Jazzarosa koncert

 

Az előadás elmarad!

JEGYVISSZAVÁLTÁS: 2020. 04. 08. – 2020. 04. 28.

Jegyvisszaváltás menete:

Az online bankkártyával vásárolt jegyek értékét automatikusan visszatérítjük a SimplePay online fizetési rendszerén keresztül.
Az online SZÉP kártyával vásárolt jegyek értékének visszatérítéséhez, kérjük, a  e-mail címre legyenek kedvesek kitöltve visszaküldeni az alábbi linken található táblázatot 2020.04.28-ig.
Az IH Rendezvényközpontban személyesen vásárolt jegyek értékének visszatérítéséhez, kérjük, a  e-mail címre legyenek kedvesek kitöltve visszaküldeni az alábbi linken található táblázatot 2020.04.28-ig.

A beérkező e-mailek feldolgozása és egyeztetése után minden héten egy munkanapon áll módunkban a visszatérítéseket elindítani. Az adott hét kedd éjfélig beérkező igényeket adott hét csütörtökön átutalással egyenlítjük ki.

Csak a 2020. április 8. és 28. között e-mailben beérkező jegyvisszaváltás igények érvényesek, így aki korábban már elküldte kérését, kérjük a megadott módon és formában most újra tegye meg azt.

Bővebb infó:
https://www.ihrendezvenykozpont.hu/hirek/jegyvisszavaltasi-informaciok.html

Megértésüket és türelmüket köszönjük!


 

A zenekar repertoárjában igényes, dallamos jazz standardek szerepelnek, amelyeket számos ismert előadótól hallhattunk már (Ella Fitzgerald, Stan Getz, Joao Gilberto, Frank Sinatra, Ray Charles, Norah Jones).
A programot különlegessé teszi, hogy általában magyar nyelvű szövegekkel adják elő, amelyek zöme saját szerzemény.
A dalok sorát ismert régi magyar slágerek színesítik Fényes Szabolcstól és más kiváló magyar zeneszerzőktől, mindezek szintén jazz stílusban.

A zenekar tagjai:
Horváth Piroska - ének
Török Péter - gitár
Pálinkó Péter - zongora
Árva Gábor - bőgő
Szabó Csaba - dob

 

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO