6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
!ELMARAD! -Nyári Színházi Esték a Városháza udvarán: Jelenetek két házasságból
Június 29. Hétfő 20:30

!ELMARAD! -Nyári Színházi Esték a Városháza udvarán: Jelenetek két házasságból

Vágrándy Aladár - Koltai Róbert
Juluka - Gyebnár Csekka
Ilonka - Lehel Katalin / Placskó Emese
Imre - Oroszi Tamás / Pecsenyiczki Balázs
Jelmez: PLATHO
Díszlet: Csúzda Kitti
Írta: Móricz Zsigmond
Színpadra alkalmazta: B. Török Fruzsina
Rendezte: Koltai Róbert

Az első felvonásban:
Imre, a bűnügyi újságíró és felesége Ilonka nehéz korban kötik össze életüket. Az 1930-as évek derekán járunk, a gazdasági világválság legnehezebb éveiben, mikor mindennapos az éhezés, nagy a munkanélküliség. Az ifjú házasok ilyen körülmények között élnek és küzdenek álmaikért.

A második felvonásban:
Vágrándy Aladár tanácsos és neje keserédes története Móricz Zsigmond talán egyik legérzékenyebb problémafelvetése. Több mint húszévnyi szerelem és egymásra épített élet után Aladár egy nap különös hangulatban érkezik haza hivatalából szokásos ebédjére, nem is sejtve, hogy zavartságának okát felesége, Juluka már minden porcikájában érzi. A mindennaposnak induló ebéd hamarosan közös életük fordulópontja lesz.

Az előadás 2*60 perces.

Helyszín: Szeged MJV Polgármesteri Hivatal (Széchenyi tér 10.)

Esőhelyszín: IH Rendezvényközpont


 

Az előadás elmarad!

JEGYVISSZAVÁLTÁS: 2020.05.08.-2020.06.08

Jegyvisszaváltás menete:

Az online bankkártyával vásárolt jegyek értékét automatikusan visszatérítjük a SimplePay online fizetési rendszerén keresztül.

Az online SZÉP kártyával vásárolt jegyek értékének visszatérítéséhez, kérjük, a  e-mail címre legyenek kedvesek kitöltve visszaküldeni a csatolt táblázatot 2020.06.08-ig.

Az IH Rendezvényközpontban személyesen vásárolt jegyek értékének visszatérítéséhez, kérjük, a  e-mail címre legyenek kedvesek kitöltve visszaküldeni a csatolt táblázatot 2020.06.08-ig.

A beérkező e-mailek feldolgozása és egyeztetése után minden héten, egy munkanapon áll módunkban a visszatérítéseket elindítani. Az adott hét kedd éjfélig beérkező igényeket adott hét csütörtökön átutalással egyenlítjük ki.

Csak a 2020. május 8. és 2020. június 8. között e-mailben beérkező jegyvisszaváltás igények érvényesek, így aki korábban már elküldte kérését, kérjük a megadott módon és formában most újra tegye meg azt.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a megadott visszaváltási igény leadási határideje jogvesztő. A megadott határidő után nem áll módunkban a jegyek értékének megtérítése. Kérjük, a tájékoztatásnak megfelelően legyenek szívesek eljárni a jegyvisszaváltás során. 

Bővebb infó:
https://www.ihrendezvenykozpont.hu/hirek/jegyvisszavaltasi-informaciok-2-kor.html


Megértésüket és türelmüket köszönjük!

 

 

Körúti Színház: Jelenetek két házasságból
Képek száma: 3 db
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO