6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
ELMARAD! Nyári Színházi Esték - Varsányi Anna: New York csalogánya 2020.07.13.
Július 13. Hétfő 20:30

ELMARAD! Nyári Színházi Esték - Varsányi Anna: New York csalogánya 2020.07.13.

Nyári Színházi Esték a Városháza udvarán

Varsányi Anna
New York csalogánya
vígjáték

Florence Foster Jenkins különleges jelenség volt New York zenei életében, ugyanis annak ellenére, hogy rendszeresen adott ária esteket, elviselhetetlen hangja volt.
Egy korabeli vicc a következő kérdést teszi föl a művésznőről: „Mi az alapvető különbség Madame Jenkins és a többi énekes között? Egy énekesnél előfordul, hogy nagy ritkán becsúszik egy hamis hang, Madame Jenkinsnél viszont az fordul elő, hogy nagy ritkán becsúszik egy tiszta.”
Hihetetlen összpontosítást igényelt a művésznő élettársától és menedzserétől, St.Clair Bayfield-től, hogy soha ne látogassák olyanok a koncerteket, akik nem elvakult hívei a dívának, a sajtó képviselőiről nem is beszélve. A darabban St.Claire egy zöldfülű újságírót kér fel, hogy készítsen az énekesnőről egy részrehajló interjúsorozatot. Az eredményt nem bízza a véletlenre, ő maga állítja össze a kérdéseket a fiatalembernek, aki ezidáig kizárólag a zoológiai rovatban publikált.

 

Szereplők:
Florence Foster Jenkins, műkedvelő milliomosnő – Szilágyi Annamária
St. Claire Bayfield, az élettársa – Borovics Tamás
Robert Vanderbilt, újságíró – Rédei Roland
Andrew, zongorakísérő – Rákai András
Petronella Pinacolada, idősebb szoprán – Vajda Júlia
Mary Smith, fiatal drámai szoprán – Dobrotka Szilvia
Francis Walton-Cox, fiatal bariton – Szélpál Szilveszter

Zenei vezető – Rákai András
Látvány – Varsányi Anna
Súgó – Almási Gyöngyi
Rendezőasszisztens – Kerek Mónika
Rendező – Szilágyi Annamária


Az előadás elmarad!

JEGYVISSZAVÁLTÁS: 2020.05.08.-2020.06.08

Jegyvisszaváltás menete:

Az online bankkártyával vásárolt jegyek értékét automatikusan visszatérítjük a SimplePay online fizetési rendszerén keresztül.

Az online SZÉP kártyával vásárolt jegyek értékének visszatérítéséhez, kérjük, a  e-mail címre legyenek kedvesek kitöltve visszaküldeni a csatolt táblázatot 2020.06.08-ig.

Az IH Rendezvényközpontban személyesen vásárolt jegyek értékének visszatérítéséhez, kérjük, a  e-mail címre legyenek kedvesek kitöltve visszaküldeni a csatolt táblázatot 2020.06.08-ig.

A beérkező e-mailek feldolgozása és egyeztetése után minden héten, egy munkanapon áll módunkban a visszatérítéseket elindítani. Az adott hét kedd éjfélig beérkező igényeket adott hét csütörtökön átutalással egyenlítjük ki.

Csak a 2020. május 8. és 2020. június 8. között e-mailben beérkező jegyvisszaváltás igények érvényesek, így aki korábban már elküldte kérését, kérjük a megadott módon és formában most újra tegye meg azt.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a megadott visszaváltási igény leadási határideje jogvesztő. A megadott határidő után nem áll módunkban a jegyek értékének megtérítése. Kérjük, a tájékoztatásnak megfelelően legyenek szívesek eljárni a jegyvisszaváltás során. 

Bővebb infó:
https://www.ihrendezvenykozpont.hu/hirek/jegyvisszavaltasi-informaciok-2-kor.html


Megértésüket és türelmüket köszönjük!

 

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO