6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
!ELMARAD! - Zabolátlan lovaim - Kollár Klemencz László, Farkas Róbert és Dargay Marcell lírai dalestje
Március 30. Hétfő 19:00

!ELMARAD! - Zabolátlan lovaim - Kollár Klemencz László, Farkas Róbert és Dargay Marcell lírai dalestje

Kollár-Klemencz László két nagyszerű zenésszel együtt készítette el új produkcióját. Farkas Róbert hegedűművész, a Budapest Bár vezetője, valamint Dargay Marcell, a Katona József Színház és más színházak állandó zeneszerzője különleges, művészi és sok-sok ötlettel teli kíséretet adnak Kollár rendkívül szuggesztív és érzelmes előadásmódjához. Az új produkciót két teltház előtt mutatták be 2019. december 8-án.

Március 30-án Budapesten kívül elsőként Szegeden mutatja be a kitűnő trió az új műsort. A koncertet azoknak ajánljuk, akik szeretnek elmerülni az érzelmekben, akik vágynak a magasságokra és mélységekre és akik szeretik a zeneileg izgalmas produkciókat.

A Zabolátlan lovaim című produkcióban különleges hangulatvilágú köntösbe öltöztetnek emblematikus magyar és külföldi dalokat, köztük Kollár saját dalait is. Gyönyörű, érzelmekkel túlfűtött, melankóliával telített, ismert és kevésbé ismert, nemzetközi és hazai dalokat válogattak egy csokorba: Jacques Brel, Yves Montand, Dalida, Viszockij, Johnny Cash, Benjamin Clementine, Cseh Tamás, Paolo Conte, Marlene Dietrich híres dalaiból válogattak. „A lemez a címéhez méltó, pont olyan, mint egy zabolátlan ló: harmonikus és kiszámíthatatlan, szép és vad. Egyszerre otthon és kaland. “ – írta a nemrégiben digitalis formában megjelent Zabolátlan lovaim című lemezről Nagygécsi Kovács József.
A műsor egyik különlegessége, hogy szinte minden dalnak új magyar fordítást adtak, amelyeket Grecsó Krisztián, Máthé Zsolt és Kollár-Klemencz László írtak kifejezetten erre a válogatásra, így nagyon izgalmas és egyedülálló anyag jött létre. Grecsó Krisztián így nyilatkozott az új dalokról: “Laci nem szépeleg, mert elég bátor, hogy szeresse a világot és magát. Tud elmélyülni, és el is meri engedni a gyeplőt. Gyönyörű sanzonok, régi nagy balladák, legendás dalok metamorfózisa ez a lemez, mind lenyűgöző Kollár-Klemenczi köpenyben vált varázslatos kortárs zenévé.”

A műsorban Farkas Róbert több hangszert is megszólaltat, így hegedűn, brácsán, harmonikán, buzukin és gitáron is játszik a dalokban, Dargay Marcell pedig zongorázik.

 


A koncert elmarad!

Jegyvisszaváltás: hamarosan!

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

 

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO