6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Generációk harca - hogyan értsük meg egymást a pandémia idején? - Steigervald Krisztián online előadása
április 13. Kedd 18:00

Generációk harca - hogyan értsük meg egymást a pandémia idején? - Steigervald Krisztián online előadása

Az elmúlt 1 évben mindannyiunk élete alaposan kifordult normális medréből, a járvány jócskán felforgatta valamennyiünk jól megszokott életét.
- De vajon hogyan reagáltak a bezártságra a különböző generációk képviselői?
- Mi az oka annak, hogy egyre nehezebben viseljük a karantént és a home office-t?
- Mit tudunk tenni egyénileg személyes "jólétünkért" egy többgenerációs családban?
- Fel lehet-e készülni a COVID utáni időszakra? Ha igen, hogyan?
Újabb aktuális, érdekes és mindannyiunkat érintő téma, újabb kivételes felkészültségű előadó a nagysikerű Pedagógiai esték virtuális színpadán - április 13-i vendégünk Steigervald Krisztián generációkutató!

Az előadás időpontja: 2021. április 13. kedd 18.00
Az előadás címe: Generációk harca - hogyan értsük meg egymást a pandémia idején? - ONLINE ELŐADÁS!
Előadónk: Steigervald Krisztián generációkutató

Jegyárak:

  • normál jegy: 1.800 Ft (egyedül nézem)
  • családi jegy: 2.500 Ft (többen nézzük)
  • támogatói jegy: 5.000 Ft (támogatom a sorozat életben maradását)

JEGYVÁSÁRLÁS

Az előadás a megadott kezdőidőponttól számított 24 órán belül (2021. április 13. kedd 18.00-tól április 14. szerda 18.00-ig) itt lesz elérhető: https://ihrk.streamtar.eu/mentorhalo

Hogyan tekinthetem meg az előadást?
- Vásárold meg a jegyed ITT
(segítség: Kisokos online előadások jegyvásárlásához és megtekintéséhez: http://www.jgypk.hu/mentorhalo/jegyvasarlasi-kisokos/)
- A megadott időpontban kattints az előadás eléréséhez az IHRK Streamtár oldalra: https://ihrk.streamtar.eu/ihrk/mentorhalo_steigervald_krisztian_generaciok_harca
FIGYELEM: az előadás csak a megadott kezdőidőponttól érhető el!
- Tarts velünk ezen az izgalmas estén és tanulj Te is nagyszerű előadónktól a Mentor(h)áló Pedagógiai esték legújabb előadásán.

Nem érsz rá aznap este?
Semmi gond: az előadás a megadott kezdőidőponttól számított 24 órán belül (2021. április 13. kedd 18.00-tól április 14. szerda 18.00-ig) lesz elérhető a megadott linken.
Így a megadott időkereten belül bármikor megtekintheted az előadást, a neked legalkalmasabb időpontban (reggel, délben, este vagy épp éjszaka).

Sok családban megtapasztalhatták az elmúlt "karantén időszakban", hogy a generációs különbségek valódi "melegágyai" lettek a konfliktusoknak.
A kényszerű összezártság még olyan családokban is rengeteg nézeteltérést okozott, amelyekre korábban ez nem igazán volt jellemző. A különböző generációk eltérő társadalmi mintái miatt akár a családi napirend "összecsiszolása" is igazi kihívásnak minősült.

Kihagyhatatlan ONLINE előadás Magyarország egyik legkiválóbb generációs szakemberével, Steigervald Krisztiánnal!
Steigervald Krisztián 1999 óta foglalkozik a generációkkal, szakdolgozatát is ebből írta a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán. Nyolc évig dolgozott vezetőként a piackutatással foglalkozó GfK-ban, majd 2011-ben megalapította saját tanácsadó és piackutató cégét, az Emocionális Marketing Kft-t. A cég az elmúlt 7 évben több mint 100 multinacionális cég sikeres partnere volt. Jelenleg a SteiGen Consultancy Kft. alapító partnere.
Krisztián egyedülálló módon mind a 6 ma élő generációval foglalkozik üzleti szinten is, a cégeknek marketing és HR témában ad tanácsokat, tart intergenerációs tréningeket, fókuszcsoportokat, előadásokat és csapatépítő napot. Kedvenc területe a marketing-kutatás és a marketing-pszichológia új irányú használata és összekapcsolása.
Krisztián emellett a Lánchíd Rádió marketing szakértője volt, az Üzlet&Pszichológia marketing-témájú szerzője, állandó meghívott előadó a Corvinuson és a pécsi Közgázon, oktató a BKF-en, valamint egyéni coach, okleveles brief-coach, life-coach.
Végül és nem utolsósorban: nagyszerű előadó!

 

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO