6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Görög Ibolya visszatér: A home office-tól az online protokollig - online előadás
Május 18. Kedd 18:00

Görög Ibolya visszatér: A home office-tól az online protokollig - online előadás

Van, akinek nem kell különösebb reklám, elég ha ennyit mondunk: GÖRÖG IBOLYA ISMÉT A MENTOR(H)ÁLÓBAN! 
A Pedagógiai esték eddigi történetének legsikeresebb előadója, Magyarország vitathatatlanul legtapasztaltabb és legnépszerűbb protokoll szakembere, Görög Ibolya 2021 tavaszán is visszatér a Mentor(h)áló Pedagógiai esték sorozatba!

Naptárakat elő: érdemes a dátumot máris rögzíteni - a 2021-es tavasz ismeretterjesztő "stand-up" előadására már nem kell sokat várnunk!

Az előadás időpontja: 2021. május 18. kedd 18.00 (az előadás a megadott kezdőidőponttól számított 24 órán belül (2021. május 18. kedd 18.00-tól május 19. szerda 18.00-ig).

Az előadás címe: A home office-tól az online protokollig - ONLINE ELŐADÁS!

Előadónk: Magyarország vitathatatlanul legtapasztaltabb és legnépszerűbb protokoll szakembere: Görög Ibolya

Az előadást "színpadi körülmények között" rögzítjük, hogy Ibolya stílusa és előadásmódja ugyanúgy érvényesülni tudjon, mint személyes találkozás esetén.

Jegyárak:

  • normál jegy: 1.800 Ft (egyedül nézem)
  • családi jegy: 2.500 Ft (többen nézzük)
  • támogatói jegy: 5.000 Ft (támogatom a sorozat életben maradását)

JEGYVÁSÁRLÁS

Jegyértékesítés 2021. április 19. hétfő 8:00-tól!

Hogyan tekinthetem meg az előadást?

  • Vásárold meg a jegyed ITT
  • (Segítség: Kisokos online előadások jegyvásárlásához és megtekintéséhez: http://www.jgypk.hu/mentorhalo/jegyvasarlasi-kisokos/)
  • A megadott időpontban kattints az előadás eléréséhez az IHRK Streamtár oldalra: https://ihrk.streamtar.eu/mentorhalo
    FIGYELEM: az előadás csak a megadott kezdőidőponttól érhető el!
  • Tarts velünk ezen az izgalmas estén és tanulj Te is nagyszerű előadónktól a Mentor(h)áló Pedagógiai esték legújabb előadásán.

Nem érsz rá aznap este?
Semmi gond: az előadás a megadott kezdőidőponttól számított 24 órán belül (2021. május 18. kedd 18.00-tól május 19. szerda 18.00-ig) lesz. 
Így a megadott időkereten belül bármikor megtekintheted az előadást, a neked legalkalmasabb időpontban (reggel, délben, este vagy épp éjszaka).

Miről szól ez az előadás?
Aki ott volt velünk Ibolya eddigi 4 teltházas, 600 fős (!) szegedi előadásán, az tudja, kivételes esti feltöltődésre, igazi energiabombára számíthat most is! Akinek eddig még nem volt szerencséje Ibolyát hallania, most végre online módon ő is bekapcsolódhat - de senki ne késlekedjen, mert lemarad!
Az előadást "színpadi körülmények között" rögzítjük, hogy Ibolya stílusa és előadásmódja most is ugyanúgy érvényesülni tudjon, mint személyes találkozás esetén.
„Több mint egye éve, hogy aki csak lehet, otthonról dolgozik, tanul. A home-office világa hozott új szabályokat a protokoll világában, nem beszélve a videokonferenciákról, az online előadások tartásáról. A járvány felülírta a találkozáskor szokásos kézfogást, puszit is. De akkor hogy is legyen a kapcsolatfelvétel, hogyan lehet hitelesnek maradni otthonról a kisszobából? Az előadás ezekre és más, kapcsolódó kérdésekre törekszik választ adni a már megszokott görögibolyás stílusban.”

Ismeretterjesztés elképesztően sok humorral fűszerezve, igazi feltöltődés, tanulás és szórakozás vár ránk ezen az estén is. KIHAGYHATATLAN ÉLMÉNY!
Az előadást "színpadi körülmények között" rögzítjük, hogy Ibolya stílusa és előadásmódja ugyanúgy érvényesülni tudjon, mint személyes találkozás esetén.

Szeretettel várunk mindenkit egy újabb nagyszerű esti előadásra!

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO