6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Györffy Kinga: Mi a Te történeted? A történetmesélés ereje a munkahelyen és a magánéletben
Október 05. Hétfő 18:00

Györffy Kinga: Mi a Te történeted? A történetmesélés ereje a munkahelyen és a magánéletben

„A birtokodban van valami, ami senki másnak a világon. A saját történeted.”

A történetmesélést – noha varázslatos dolgokra képes – rengeteg félreértés és félelem övezi a munkahelyen és a magánéletben egyaránt. Nehéz a megfelelő pillanatban a megfelelő történetet elmesélni, egy mondatba sűríteni valódi sikerekről és kudarcokról szóló történeteket.

Mentor(h)áló Pedagógiai esték vendége Györffy Kinga, a storytelling hazai úttörője ezeket a témákat járja körül április 15-i szegedi előadásában.

Arra bátorít mindenkit, hogy elhiggye: a személyes történeteknek egyedi és egyszeri, megismételhetetlen és utánozhatatlan ereje van.
Megtalálni és profin elmesélni egy mélyen megbújó, elfeledett vagy fel nem ismert történetet: különleges, gyakran sorsfordító tapasztalat.

Az előadás ehhez nyújt segítséget, könnyen alkalmazható eszközöket.

"Friss kutatások szerint az aktív figyelmi képesség ma körülbelül egyetlen perc. Ha nem vagy elég hatásos előadó, akkor a hallgatóság gondolataiban 60 másodperc után megjelennek a múlt emlékei vagy a jövőbeli vágyak.

Hogyan lehet megragadni, a témánál tartani és végigvezetni a hallgatóság figyelmét?
Hogyan tarts olyan előadást, amelyre még másnap, a következő héten is emlékeznek?
Hogyan fogalmazz meg egy akár életre szóló üzenetet?
Mi különbözteti meg a profi történetmesélést a sztorizgatástól?"

Tanuljunk most is a legjobbaktól!
"Györffy Kinga a Babes-Bolyai Tudományegyetemen, majd az ELTE-n tanult pszichológiát és nyelvészetet. Még egyetemistaként, a két terület találkozási pontján találta meg azt a témát, amellyel ma is foglalkozik: a meggyőzést (a meggyőzés természete és technikái). Egy amerikai és egy angliai ösztöndíj, három országos szónokverseny és két díjnyertes beszéd után, már huszonhárom évesen lehetőséget kapott arra, hogy amit addig tanult, élesben is kipróbálja. Az elmúlt tíz évben több száz felső- és középvezető, startupper, valamint egyetemista előadás-technikai és történetmesélés/storytelling fejlesztésében, felkészítésében vett részt. 2015-ben ő volt az Imagine Cup innovációs világverseny döntőjében közönségdíjat nyert Mistory nevű magyar csapat retorikai tanácsadó-trénere.

Jegyár:

  • kedvezményes 1600 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány);
  • teljes árú 2300 Ft.

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online.

Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!

Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya, OTP, K&H, MKB SZÉP kártya, Ticket Culture&Sport utalvány, Ticket Compliments utalvány, Ticket Compliments Top Premium utalvány, Edenred ajándékutalvány.

JEGYÉRTÉKESÍTÉS

Az eredeti időpontra (2020.04.15.) megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek maradnak! 

Letölthető állományok
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO