6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
HAJDU KLÁRA & SZAKONYI MILÁN koncert //IH Café
November 30. Szerda 19:00

HAJDU KLÁRA & SZAKONYI MILÁN koncert //IH Café

Hajdu Klára a hazai jazz élet kiemelkedő énekes-dalszerzője és tanára, akit a MagyarJazz szerkesztői és a Jazzma.hu olvasói 2021-ben is az év énekesnőjének választottak, illetve Journey" c. lemezét Fonogram-díjra jelölték 'Az év hazai jazz albuma' kategóriában. Quartetjének legújabb népdal-feldolgozás lemeze, a ‘Fúvom az énekem’ áprilisban jelent meg Borbély Mihály közreműködésével.

Szakonyi Milán hazánk egyik legkülönlegesebb hangú énekese, aki amellett hogy 2013 óta énekel az ország egyik legnépszerűbb jazz zenekarában, a Fonogram-díjas Balázs Elemér Groupban, a magyar könnyűzenei élet oszlopos tagja. Együtt zenél és énekel Boggie-val és Romhányi Áronnal.

Klára és Milán megismerkedésüket a Balázs Elemér Groupnak köszönhetik. A duó sajátos stílusa finom akusztikus muzsika, amiben a jazz és a pop elemei ízlésesen keverednek.

A páros 6 éve dolgozik együtt, de már énekeltek Münchenben, Londonban, Kanadában és még az USA-ban is.

”You're Gonna Rise" című első közös szerzeményükre a szakma is felfigyelt, hiszen beválogatták 'A Dal 2019' TOP30 dala közé. Ezen az estén saját szerzeményeik mellett kedvenc dalaik átdolgozásait illetve karácsonyi örökzöldeket adnak elő gitárkísérettel és looperrel.

https://www.youtube.com/watch?v=Fm1mDwlCTls

https://www.youtube.com/watch?v=BAuD6jXQs8U

Jegyár:

  • elővételben 2.000 Ft,
  • a koncert napján 2.500 Ft.

JEGYVÁSÁRLÁS

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online.

Fizetési lehetőségek az IH Rendezvényközpontban: készpénz, bankkártya, Edenred Kultúra és Sport utalvány és kártya, Edenred Ajándékutalvány, illetve OTP, K&H, MKB SZÉP kártya (bármelyik zseb).

Online vásárlásnál OTP szépkártyával (bármely zsebbel) is van lehetőség fizetni.

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO