6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Haraszti Ádám Projekt koncert
Január 27. Csütörtök 20:00

Haraszti Ádám Projekt koncert

A Haraszti Ádám Projekt 2015-ben alakult meg Londonban. Az eredeti felállásban Sheldon Agwu (London), Bodo Maier (Basel) és David Mrakpor (London) voltak, akikkel felvették első kislemezüket 2016 májusában ’The First’ címmel.
2017. őszén magyar zenészekkel alakul át a zenekar és 2019-ben a Hangfoglaló Program támogatásával el is készítik első nagylemezüket ’Let it Flow’ címmel, amit az MZK Publishing adott ki. A lemezen meglepetésként egy énekes szám is felkerül, amin az ikonikus Sena hangja hallható, ehhez a dalhoz klip is készült.
A jelenlegi formációban Turcsányi Áron basszusgitáron, Szabados-Tóth Bálint billentyűn, szaxofonon és Deák Attila gitáron kíséri Ádámot.
2022 elején fog megjelenni második nagylemezük ’Wonky Tonky’ címmel. Ezen az albumon már négy énekes szám is szerepelni fog, olyan ismert zenészekkel, mint Csillag Júlia, Harcsa Veronika, Akua Naru és Busa Pista. Zenéjüket a jazz, soul és a hip-hop műfajok jellemzik leginkább.
 
Jegyár:
  • elővételben 1700 Ft,
  • a koncert napján 2000 Ft.
 
 
Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online.

Fizetési lehetőségek az IH Rendezvényközpontban: készpénz, bankkártya, Edenred Kultúra és Sport utalvány és kártya, Edenred Ajándékutalvány, illetve OTP, K&H, MKB SZÉP kártya (bármelyik zseb).

Online vásárlásnál OTP szépkártyával (bármely zsebbel) is van lehetőség fizetni.


A koncerten csak védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek és az általuk kísért kiskorúak vehetnek részt!

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO