6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Időpontváltozás! Bősze Ádám: Beethoven - Nagy zenészek, nagy szerelmek
Szeptember 21. Szerda 19:00

Időpontváltozás! Bősze Ádám: Beethoven - Nagy zenészek, nagy szerelmek

IDŐPONTVÁLTOZÁS!

Értesítjük kedves vendégeinket, hogy Bősze Ádám szeptember 21-i előadása - az előadó betegsége miatt - új időpontban kerül megrendezésre.

AZ ÚJ IDŐPONT: 2022. SZEPTEMBER 28. (szerda) 19:00

A már megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek lesznek, akiknek nem felel meg az új időpont, lehetőséget biztosítunk arra, hogy visszaválthassák jegyeiket.
A jegyek visszatérítésére 2022. 09.21.– 2022. 09.25. éjfélig leadott igények esetén, az alábbi módon van lehetőség:
• Az online bankkártyával vásárolt jegyek értékének visszatérítéséhez kérjük a jegyinfo@ihrk.hu e-mail címre legyenek kedvesek kitöltve visszaküldeni a lenti linken található táblázatot 2022. 09.21.– 2022. 09.25. éjfélig. A jegy ellenértékét a SimplePay online fizetési rendszerén keresztül arra a bankszámlaszámra téríti vissza Társaságunk, amelyről az eredeti tranzakció történt.
• Az online SZÉP kártyával és a jegypénztárban OTP SZÉP, MKB SZÉP- és K&H SZÉP kártyával történt vásárlás esetén a jegyek értékének visszatérítéséhez kérjük, a jegyinfo@ihrk.hu e-mail címre legyenek kedvesek kitöltve visszaküldeni a lenti linken található táblázatot 2022. 09.21.– 2022. 09.25. éjfélig. Ezesetben a SZÉP kártya szolgáltató rendszerén keresztül térítjük vissza a jegy ellenértékét. A Szolgáltató a vásárláskor használt SZÉP kártyához tartozó alszámlára téríti vissza a jegy ellenértékét. Bankszámlára való visszautalásra nincs lehetőség.
• Az IH Rendezvényközpontban személyesen készpénzzel vagy bankkártyával vásárolt jegyek értékének visszatérítéséhez, kérjük, a jegyinfo@ihrk.hu e-mail címre legyenek kedvesek kitöltve visszaküldeni a lenti linken található táblázatot 2022. 09.21.– 2022. 09.25. éjfélig, a jegy ellenértékét a táblázatban megadott bankszámlaszámra való visszautalással térítjük vissza.

Csak a 2022. 09.21.– 2022. 09.25. éjfél között e-mailben beérkező jegyvisszaváltás igények érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a megadott visszaváltási igény leadási határideje jogvesztő. A megadott határidő után nem áll módunkban a jegyek értékének megtérítése.

Kérjük, a tájékoztatásnak megfelelően legyenek szívesek eljárni a jegyvisszaváltás során.

A jegyek értékének visszatérítésére, pénzügyi rendezésére 2022.09.26-tól kerül sor.

Jegyvásárlás ez idő alatt is lehetséges!

Megértésüket és türelmüket köszönjük!


 

A zenetörténet legismertebb zeneszerzői és az ő szerelmi életük. Illetve nem is: a legvonzóbb nők és férfiak, akikbe a legnagyobb zeneszerzők lettek szerelmesek.
Wagner, Mendelssohn, Puccini, Mozart, Brahms, Schumann, Britten, Liszt, Mahler és Beethoven – lehetnének ezek akár a főszereplők nevei is, de most csupán vezetéknevek, hiszen az általuk legvonzóbbnak tartott hölgyeken és férfiakon keresztül mutatja be Bősze Ádám a zenerajongók által oly kedvelt komponisták néha egyáltalán nem vonzó tulajdonságait.

A szegedi közönség ezúttal Beethoven magánéletébe nyerhet betekintést.

Jegyár:

  • elővételben 2.500 Ft.
  • a rendezvény napján 3.000 Ft.

JEGYVÁSÁRLÁS

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online.

Fizetési lehetőségek az IH Rendezvényközpontban: készpénz, bankkártya, Edenred Kultúra és Sport utalvány és kártya, Edenred Ajándékutalvány, illetve OTP, K&H, MKB SZÉP kártya (bármelyik zseb).

Online vásárlásnál OTP szépkártyával (bármely zsebbel) is van lehetőség fizetni.

 

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO